Tegnap elbuktam 50 ezret szerencsejátékon online kaszinóban, ma idegesen ébredtem, függő vagyok?
Függő akkor vagy, ha állandóan ezt csinálod. Ha most csináltál ilyet először, akkor nyugi, nem vagy függő. Remélem többet nem is játszol ilyennel.
Amit érzel az szimplán csak a csalódottság.
Szerintem azt figyeld meg,hogy mennyire indul be nálad a sóvárgás az újabb játék iránt.
Pl: mennyire erős benned az a gondolat, hogy "oké, MEGSZÍVTAM ugyan, de egy újabb játékkal majd visszanyerem a bukott pénzt". Ez az egyik legtipikusabb gondolata egy függőnek.
Aki nem függő, az felfogja,hogy ez csak bukó lehet hosszú távon és úgy spórol a legtöbbet, ha inkább nem játszik újra.
Egyébként meg [link]
Én meg átlagosan fél nap alatt megkeresek ennyit "szerencsejátékkal".
50 bukó nem nagy szám. Tanulj! Keress mentort! Aztán vágj bele újra. Legyen az kártya vagy sportfogadás, a "bankelőnyt" meg lehet verni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!