Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 46 kiloval nem raknak mentalis...

46 kiloval nem raknak mentalis korhazba / vadaskertbe ugye?

Figyelt kérdés

166/46. szerintem nem keves, nem vagyok korosan sovany viszont anyukam nagyon kivan borulva hogy fogyok. mar nem is jon meg es ez miatt en is felek. eleve tok gazul ereznem magam ott a 38 kilosokkal korbeveve egy 46 kilosat. es ott mit csinalnak velem visszaeroszakolnak ram 2kgt?

ha szolna orvosnak ez miatt ez egybol odavezetne, vagy hova?

#anorexia #orvos #Vadaskert #anorexiakilok
2021. nov. 9. 18:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem vezet oda egyből az orvos, ha követed az utasításait.
2021. nov. 9. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Ez szerintem még tök normális súly.
2021. nov. 9. 20:31
 3/5 A kérdező kommentje:
es mi van ha tovabbra se eszek? amig nincs 15 alatt a bmim nem fektethetnek be nem?
2021. nov. 10. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor előbb-utóbb visznek.
2021. nov. 10. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
83%

Elmúltál 18 éves? Ha igen, akkor nem vitethet az akaratod ellenére sehova... Ha alatta, akkor kvázi igen...

Amúgy te tényleg anorexiás vagy? Akkor tényleg kérj segítséget, de a pszichiátriai szerintem nem a legjobb megoldás...

Amúgy én 168 cm és 52 kg voltam ennyi idősen és nem voltam soha anorexiás, de engem tönkretettek, mert a gyerekorvos rám fogta kib..szásból... A tudtom nélkül megvolt a beutaló, a következő sztori az, hogy fél évig begyógyszereztek az akaratom ellenére a szüleim pszichiátriai szerekkel, az italomba keverték, vagy lefogtak és tönkretettek, meg mocskoltak, hogy "megbolondultál p...szok. 10.000 forintért megvolt a recept, a többit az anyám nevére kiállították. Aláztak és tönkretették az egész életemet, mert "megbolondultál" és megtehetünk bármit. De az a szomorú, hogy senki nem vette észre, hogy ezek őrültek és a leszedáltságtól a rengeteg koffein ellenére alig bírtam létezni, folyamatosan hánytam, nem bírtam bírtam ébren maradni, bárhol elaludtam... Mindezt azért mert rám fogta a gyerekorvos, hogy anorexiás vagyok és ezek az emberek 20 éves koromban is meg akarták csinálni bosszúból, mert fájt a vesém, meg olyan is volt, hogy anyám a saját gyógyszeréből az italomba kevert... Hiába mondtam neki, hogy már nem vagyok tulajdon, felnőttként nem tehet ilyet és megy a börtönbe...

A cifrábbakat le sem írom. Arról nem beszélve, hogy az embert azért tették tönkre, mert vékony és nem is voltam soha kórosan sovány, ellenben a gyerekorvos lányával, akit még ugyanabba az iskolába is íratott és irigyek voltak rám.... Pozícióját felhasználva tönkretenni és soha nem voltam anorexiás...

2021. nov. 12. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!