Ha szedek antidepresszánst, de az elején nem erősíti fel a rossz érzést, gondolatokat, akkor lehet, hogy nem is hat? Lehet, hogy más gyógyszer kell majd nekem?
Figyelt kérdés
Valakinek volt esetleg ilyen?
Mi lett végül? Idővel hatott a gyógyszer?
2021. nov. 3. 19:34
1/2 anonim válasza:
Nem jelenti, hogy ne hatna attól mèg mert nem szenvedsz az elejèn. Én is felkészültem a legrosszabbra amikor belekezdtem ès semmi nem történt, a harmadik héten egy pár napig erősebben szorongtam, de hamar elmúlt az is.
2/2 anonim válasza:
Most én is így állok 9napja szedem de nekem semmi erősebb tünet nincs, annyi hogy fáradt vagyok, és egész nap pakolgatok takarítok. Ezt vettem észre változás ként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!