Orvosisok, ti szedtek valami gyogyszert, ha igen, mit, es segit-e?
Figyelt kérdés
Ket honap utan eljutottam odaig, hogy mar szur a szivem, es az idegtol aludni nem birok, es koncentralni is egyre kevesbe.2021. nov. 2. 06:46
2/8 anonim válasza:
Én gyógynövényes vitaminokat szedtem, Dr Chennek van Valeriana szerű étrend kiegészítője, attól tök jól tudtam aludni éjszaka. De jó a levendula tea is napközben, az is meg tud nyugtatni. Csak arra gondolj, hogy a következő év sokkal jobb lesz, mint a mostani. Nekem minden egyes évvel könnyebb volt, főleg mikor a klinikai tárgyak is jöttek. Ha ezek nem válnak be, akkor érdemes pszichológushoz menned, nagy segítség lehet, az egyetemeken szerintem ingyenesen el is érhető. Legalábbis az én időmben így hirdették magukat.
3/8 anonim válasza:
1: nyilván orvosi egyetemre járók.
4/8 anonim válasza:
Mitol nyilvanvalo?
Amugy meg mi az osszefugges a kerdesed es a kozott hogy milyen egyetemre jarnak?
Nyilvan semmi.
5/8 anonim válasza:
Az, hogy az orvosin vért kell izzadni. Én mindent túlstresszeltem, a 8 óra alvás és a futás segítettek a legjobban az ingerültség leküzdésében. Ha nehezebben alszol el, akkor segíthet a Valeriana, de mindenképp lefekvés előtt érdemes használni, mert napközben fáradt lehetsz.
Találj valami kikapcsolódást, én most elkezdtem sütni/főzni és soha nem gondoltam volna, hogy mennyire kikapcsol.
6/8 anonim válasza:
Peersze mert mas szakon hasonlo kepessegekkel
Nem kell vert izzadni? En nem orvosis privilegium,..
7/8 anonim válasza:
Hát azért nehézségben egy bölcsészkar messze áll az orvositól.
8/8 anonim válasza:
Nyilvan nem arrol van szo… hihetetlen h minden nyilvanvalo dolgot le kell irni ahhoz hogy ne pattogjanak rajta…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!