Hol tudnék anonim beszélgetni egy profi emberrel,aki tud is segíteni?(nagyon nem vagyok átlagos eset,pontosabban átlagos szinten)
Vannak megoldandó dolgok,és nincs 10 ezer forintom beszélgetésekre.
Tudom,hogy a jó szakembert ki kell fizetni.
De olyanra gondoltam,aki nagyon ért az élethez és emberekhez,de nem pénzért csinálja.
Persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy hálátlan lennék.
Sőt,akik ismernek azok tudják ha esetleg kérek egy évben egy kis dolgot,akkor 10 évig egy pohár vizet nem fogadok el.
Tuti meghálálnám valahogy,de valami olyannal ami számára érték.
Mindenképp anonim akarok maradni,nem sok dologról kéne beszélni,csak azokról picit hosszasabban.
Úgy érzem nem kezdő eset vagyok,sokak azt mondták hogy pszichológus.
Ők semmit se tudtak kezdeni a pici énnel sem,mikor még nem voltak ekkora bajok sem.
Talán nem az ő kompetenciájuk vagyok,ezzel nem őket akarom lealacsonyítani.
Egyszerűen más foglalkozik másféle dolgokkal,szintekkel.
Konkrétan már fizikai tüneteket produkál néha,mikor nagyon kijönnek rajtam a belső felgyülemlett érzelmi töltetek,és sokak szerint nagyon beteg gondolataim vannak.
Nem mondanám,hogy mentális "beteg" lennék,inkább csak nagyon sérült.
Tudok racionálisan gondolkodni,sok mindent megtanultam és sok dolog után érdeklődök is.
Nem hinném,hogy ez egy olyan baj lenne,hogy valami betegség amire 10 féle dilibogyó kell.
Megoldás kellene,és szerintem megszűnnének a bajok,és valami mód hogy hogyan dolgozzam fel a dolgokat.
Főleg pl azt,hogy idáig nem sikerült,ez piszkosul bánt.
Fiatal vagyok,huszas éveim elején.
11. Mikhez értesz?
Hát oké,úgy látom akkor csak a szokásos pszichiáter,egyél nyugtatót az majd megoldja.
Ha mellékhatásai vannak,majd adunk másikat.
Ez nem kell,természetesebb megoldásra gondoltam.
Nehogy már a májam meg az egész egészségem rámenjen.
Ezt akkor tenném meg max,ha már csak egy évet akarnék élni,mert akkor már mindegy mit csinálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!