Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért tettetem, hogy szeretem?

Miért tettetem, hogy szeretem?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy fiút, aki rendesnek tűnt. A teste tetszik, a haja tetszik, szinte ugyanazokat a dolgokat szeretjük. Végtelenül kedves, nagyon udvarias, a tenyerén hordoz. Kapom tőle a kedvesebbnél kedvesebb szavakat, imád és nagyon szeret. Egy ilyen srác egy főnyeremény, egy trófea. Valahogy mégsem érzem a szerelmet. Tudniillik sosem éreztem szorosabb kapcsolatot másokkal. Se szülőkkel, se barátokkal, senkivel. Az állatokat szeretem, de hamar megunom őket.

Azt hittem, hogy mikor megtetszett, akkor szerelmes lettem belé. Elvégre minden megvan benne, amit akartam. Akárhogy ölelem, csókolom, akármerre megyek vele, teljesen semleges. Ugyanez a történet más emberekkel is. Próbálkoztam nőkkel, férfiakkal, de egyik sem működik. Családtagok is teljesen semlegesek.

Felmerült benne, hogy valami kis gondom van. Esetleg a bizalommal lehet probléma?

2021. okt. 25. 21:18
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Sanálom, Martin, hogy a szerelemben is ilyen szerencsétlen a sorsod. :(
2021. okt. 25. 21:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2021. okt. 25. 21:46
 3/3 Alexitoka válasza:
Én nem tudom pontosan,valszeg amit az elején éreztél az fellángolás volt, a bizalom is szerintem közbe játszhat. Egyszer egy bölcs ember azt mondta nekem,hogy vannak emberek, akik a szívünkbe tartoznak, de, nem az életünkbe. Talán ez is lehet, valszeg hiányzik belőle valami amire neked szükséged van. Az hogy a család tagjaid semlegessek arra semmi tippem sincs,hogy miért lehet. Szép estét továbbra is.
2021. okt. 25. 22:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!