Ha pszichiátriára megyek van esély a gyógyulásomra?
Figyelt kérdés
20. Éves vagyok, nem tudom miért lettem olyan amilyen, évek óta fennáll a probléma de... ez évről évre rosszabb lesz. Kedvtelen, életunt vagyok, szó szerint nem csinálok semmit, mivel semmire nincs erőm, a saját magam ellátása is nehézkes, értsd:. Önállótlan, nem, nem tudom hogy miért... Fogalmam sincs hogyan változtassak. Ha igaz az amit a szüleim mondanak hogy nem vagyok normális, és pszichiátriára mennék ki tudnának kezelni?2021. okt. 12. 11:11
2/8 anonim válasza:
Jó eséllyel komoly javulást érhetnek el nálad, és nem "nem normális" vagy, csak valószínűleg depressziós. Arra kiváló gyógyszerek vannak, már rég normális életed lehetne, ha pszichiáterhez mentél volna.
3/8 anonim válasza:
Egy baratom is depis es megallapitotta,h a pirulak semmit se ernek csak tonkreteszik.
Egyel belsoseget hetente meg tobb zoldaeget gyumolcsot meg halat. Csokkentsd a gabonat az etrendben.
4/8 anonim válasza:
A depisek azt is meg szokták állapítani, hogy nincs értelme az életnek, depressziós diagnózisára nem kéne adni...
5/8 anonim válasza:
Ennyiből laikusként az jön le, hogy legfeljebb depressziós vagy, de ennek megállapításához szakemberhez kell fordulnod. Neked klinikai szakpszichológusra vagy pszichoterapeutára van szükséged és nem pszichiáterre. A pszichiátrián csak felírnak neked egy-két gyógyszert és haza küldenek. Igaz, hogy csökkenti a tüneteidet, de nem fogja helyetted megváltoztatni az életedet.
6/8 anonim válasza:
Azért ismerősöm amióta szedi az antidepresszánst, már nem akar naponta öngyilkos lenni, és örömét leli az életben. Neki nagyon is megváltoztatta az életét.
7/8 anonim válasza:
6# Az ismerősöd súlyos depressziós és ott a gyógyszer rengeteget segít, hiszen már az is eredmény, hogy nincsenek öngyilkossági gondolatai. A kérdező által leírt tünetek viszont legfeljebb enyhe depresszióra utalnak. (5#)
8/8 anonim válasza:
Hát tudod mit, nem győzködlek, ha nem kell segítség, maradj így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!