Tudnátok nekem ajánlani gyógynövény alapú szorongás és stressz oldó kapszulát/cseppett/illóolajat vagy esetleg valamilyen praktikát ezek kezelésére?
Figyelt kérdés
Évek óta szorongással küzdök és eléggé stresszes is vagyok nem segít a helyzetemen az sem, hogy idén kezdtem az egyetemet így a stressz már néha szinte elviselhetetlen számomra.2021. okt. 10. 22:20
11/12 anonim válasza:
Talán a Györgytea weboldalán találsz pár hasznos tanácsot.
12/12 anonim válasza:
Én a helyedben kipróbálnám a CBD-t. Vannak húzósabb időszakok a munkahelyemen (építőipar főszezon) ilyenkor megemelem a CBD olaj cseppek számát. Amúgy nem csak stresszoldásra jó, nekem alvásban is rengeteget segített és a pajzsmirigy értékeim is jobbak, mióta szedem. Jó szívvel ajánlom USA medical termékeit, előtte próbáltam többfélét - borzasztó ízű volt a legtöbb és nem értem el ilyen jó eredményt. Lehet persze, hogy azóta már szélesebb és jobb a kínálat, több, mint két éve én már csak ezt használom: [link] Próbáltam egyébként a kapszulát is, de maradok az olajnál, azt könnyebben tudom mg-onként adagolni. :) Az oldalon rengeteg vásárlói beszámoló van, többek között a stresszre és szorongásra is jó, olvass utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!