Hogyan dolgozzátok fel hogy leállt a Facebook és a messenger is? Nekem idegrángásom illetve pánik szerű rohamom van
Ideges voltam, de már azért megnyugodtam, hogy globális leállás.
Egyrészről azt hittem itthon van gebasz a nettel, de aztán észrevettem, hogy a gépen se megy. Feltűnt, hogy a google betölt, meg más oldal is, így rákerestem a dologra, és megnyugodtam, hogy nem a telefonom ment tönkre elsősorban.
Azért van bennem egy kis szorongás, mert az ismerőseim 90%-a fent van, és messengert használunk, hiszen olcsóbb, mint telefonálni, sms-t küldeni, és többek között anyámmal is itt tartom a kapcsolatot, mert gyorsabb, olcsóbb, egyszerűbb.
De bízom benne, hogy reggelre azért megjavul.
Ott a viber ha ingyen üzenet kell. Videozni is lehet bárhol. Pl youtube. Mi hiányzik az üzenőfal fullon hírdetésekkel? Vagy olyan extra fontos posztolni a legújabb képet? Vagy megnézni Mari mit vacsorázott?
20-on éves vagyok én is, de ha valami nem működik akkor keresek más megoldást. Ez a kreativitás amit a 21. században már kiöltek az emberekből.
25-ös vagyok
Én is órákat nyomkodom. Mégsem ennyire szegényes a gondolkodásom, hogy összeroppanjak nélküle. Pont azért van több fórum, hogy nyomkodj mást is ha az egyik nem működik. Szerintem nevetséges ez a drámázás. 21. században a neten nem találtok mást. Na lehet őskorszaki vagyok, a 92-es születésemmel, ilyenkor mégis hasznát vesszük, hogy együtt nőttünk fel a technikával. Kicsit kreatívabb nemzedék vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!