BPD-sek! Mikor azt mondjátok szakítani akartok, akkor tényleg szakítani akartok vagy csak megerősítést vártok a párotoktól?
#10. Kivéve abban az esetben, amikor a másik fél már annyi rosszat tesz ellened (főleg, hogy a borderesek hajlamosak nárcisztikus személyek karjaiba futni), hogy ijesztőbb gondolat leélni vele egy teljes életet, mint megbirkózni a magánnyal.
Az én exem is próbálta felhozni a diagnózisomat szakításnál, hogy én borderline vagyok, úgyis lenyugszom... Hát, meglepődött, hogy tényleg volt erőm kilépni a kapcsolatból.
Ez divatbetegség hogy borderline. Szóval akinek jellemhibája van és valószínűleg rossz ember azok címkézik fel magukat ezzel hogy kibvót keressenek másra hárítsák a felleősséget.
Nem biztos hogy borderline vagy kedves kérdező hanem lehet hogy csak unatkozol.
13
Te meg szégyelld magad.
A kérdésre válaszolva, ahogy 12-es írja, ki mikor hogy. Egy adott ember is gondolhatja különböző időpontokban másként (ráadásul lehet, hogy másnap már másként gondolná), meg különöböző borderline szem.zavarosok másként gondolkoznak és a körülmények is mások lehetnek, mint amiről 11-es ír.
Én borderline-os vagyok, és nagyon nehezen szánom el magam, hogy szakítsak. Csak akkor, ha már elviselhetetlen érzelmeim vannak a másik irányába, amit akár az irreális, ki nem mondott elvárásaim is okozhatnak, vagy ha észreveszem, hogy a másik csak mélyebbre taszít. Régen csak megvártam, amíg maguktól hagytak el, szinte kiprovokáltam a megcsalásokat a méltatlan viselkedésemmel.
Most már ki tudom mondani, hogy vége, egyenesen, őszintén, és komolyan is gondolom. Eszembe sem jutott soha megkockáztatni az elhagyást a direkt fenyegetőzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!