Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » BPD-sek! Mikor azt mondjátok...

BPD-sek! Mikor azt mondjátok szakítani akartok, akkor tényleg szakítani akartok vagy csak megerősítést vártok a párotoktól?

Figyelt kérdés
2021. okt. 3. 15:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

#10. Kivéve abban az esetben, amikor a másik fél már annyi rosszat tesz ellened (főleg, hogy a borderesek hajlamosak nárcisztikus személyek karjaiba futni), hogy ijesztőbb gondolat leélni vele egy teljes életet, mint megbirkózni a magánnyal.

Az én exem is próbálta felhozni a diagnózisomat szakításnál, hogy én borderline vagyok, úgyis lenyugszom... Hát, meglepődött, hogy tényleg volt erőm kilépni a kapcsolatból.

2021. okt. 3. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Mikor hogy. Van, hogy tényleg szakítani akarok (bár ez is lehet olyan, hogy valójában nem akarok, imádok vele lenni, csak úgy gondolom, hogy hosszútávon így lesz jobb mindkettőnknek, és megteszem), de van hogy csak szakítási kísérlettel csikarok ki egy kis érdeklődést meg a kérdést, hogy "mi a baj?".
2021. okt. 3. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

Ez divatbetegség hogy borderline. Szóval akinek jellemhibája van és valószínűleg rossz ember azok címkézik fel magukat ezzel hogy kibvót keressenek másra hárítsák a felleősséget.

Nem biztos hogy borderline vagy kedves kérdező hanem lehet hogy csak unatkozol.

2021. okt. 3. 21:31
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Te meg szégyelld magad.

A kérdésre válaszolva, ahogy 12-es írja, ki mikor hogy. Egy adott ember is gondolhatja különböző időpontokban másként (ráadásul lehet, hogy másnap már másként gondolná), meg különöböző borderline szem.zavarosok másként gondolkoznak és a körülmények is mások lehetnek, mint amiről 11-es ír.

2021. okt. 4. 16:42
 15/15 anonim ***** válasza:

Én borderline-os vagyok, és nagyon nehezen szánom el magam, hogy szakítsak. Csak akkor, ha már elviselhetetlen érzelmeim vannak a másik irányába, amit akár az irreális, ki nem mondott elvárásaim is okozhatnak, vagy ha észreveszem, hogy a másik csak mélyebbre taszít. Régen csak megvártam, amíg maguktól hagytak el, szinte kiprovokáltam a megcsalásokat a méltatlan viselkedésemmel.

Most már ki tudom mondani, hogy vége, egyenesen, őszintén, és komolyan is gondolom. Eszembe sem jutott soha megkockáztatni az elhagyást a direkt fenyegetőzéssel.

2021. okt. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!