Hogyan szokjak le a Frontinról?
Figyelt kérdés
Pár hónapja adott nagymamám 0,25 mg-ost és néha bevettem este, olyankor jobban aludtam. Nyáron volt egy betegségem ami miatt állandó fájdalmam volt így minden este bevettem már. Mostmàr ez a betegség majdnem teljesen rendeződött, de még azóta is szedem a Frontint, sőt mostmár két szemet is beveszek mert egy szem kevés. Próbáltam 2 hete, hogy nem veszem be viszont egy percet sem aludtam olyankor, így szedtem tovább. Vettem citromfű teát hátha az elég lenne, de semmit nem ér. Hol mamàmtòl kérek, hol a háziorvos írja fel mert mondtam neki, hogy gyakran vagyok ideges. De ugye így gyorsabban is fogy, hogy már két szem kell és már azon kattog meddig lesz elég. Le akarok róla szokni, valaki segítsen hogyan, fiatal nő vagyok nem akarok ilyeneken élni, köszönöm.#Frontin, nyugtató, alvás,
2021. okt. 2. 14:02
1/4 anonim válasza:
Nem szabad rögtön abbahagyni a szedését. Lassan, pár hetente kell csökkented az adagot. Teljesen mindegy mit csinálsz, úgy is lesznek elvonási tüneteid - ami nálad az elalvási nehézségben nyilvánul meg -, csak nem lesznek olyan erősek, mintha azonnal leállnál a szedésével. Pár hétig vegyél be 1,5 szemet, utána 1-et, majd 0,5-öt.
2/4 anonim válasza:
Az 1.el egyetértek,csak fokozatosan.plusz mellé fizikailag fáraszd le magad,úgy hátha jobbat alszol.fejbe helyre kell rakni,H ez egy függőség. Nagyon sok negatív mellékhatása van,lásd gyors raszokas.orbancfu tea is jó lehet.de lelkileg meg kell erősödnod,mert lesznek elvonási tünetek..és hosszabb távon nehogy visszaess,ezért más megkuzdesi módot kell találj ami lenyugtat vagy fájdalmat csökkent.pszichologussal azért én beszélnék.
3/4 anonim válasza:
Fokozatos leszokás. Én is volt hogy nem vettem be semennyit, napokig. Borzasztó, főleg hogy nem épp nyugodt időszakom volt. De ha szépen lassan hetente felezed a dózist könnyebb lesz.
Az is a baj hogy úgy érzed, hiszed anélkül nem tudsz elaludni. Jómagam zenehallgatással segítek az elalvásomon már egy évtizede. A fizikai lefárasztás nem mindig megy. A gyógyteák, szerintem embere válogatja, de nem szedsz olyan rég Frontint hogy gyenge legyen.
4/4 anonim válasza:
Nagyobb eséllyel kórházban lehet leszokni ha igazán elszántad magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!