Milyen személyiségzavarom lehet ?
A kakas csípje meg a sok ostoba parasztot!
A személyiségzavar tényleg nem vicces! Nekem kevert van (elkerülő, borderline, nárcisztikus, paranoid).
Aki ilyet kíván a másiknak, hogy verje meg az Isten, azért, mert a pontozások alapján szándékosan mindenhova betrollkodik abban nem kevés düh és harag is van és eléggé undorító attól függetlenül, hogy ez a Gábor nevű hozzászóló mit írt. Ezt is el kéne engedni, rosszat nem kívánunk soha senkinek, főleg nem ilyet.
Egyébként ha a dokid se tudja akkor úgy, hogy 0 információt osztottál meg a tüneteidről miből gondolod, hogy értelmes információt fogsz kapni ezen a szennyoldalon? Azért valljuk be a gyakori kérdések sok esetben eléggé a legalja.
Agresszív vagy és másnak is azt kívánod bárcsak egy napig érezne ahogy te. Ismerős.
Egy kicsit kifejhetnéd, mert érdekel a dolog. Bár nekem is személyiség zavar van írva, nincs pontos definíciója. Talán száma, de fejből nem tudom. Nekem írhatsz privátban is ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!