Hogyan lehet leküzdeni a pánikbetegséget, milyen módszereket ismertek, ha régóta küzdök ezzel és sikertelenül?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 00:31
1/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
2021. szept. 28. 00:31
2/10 anonim válasza:
Pszichoterápia és amennyiben szükséges, kiegészítésként gyógyszeres kezelés.
3/10 anonim válasza:
Én megfordítanám a sorrendet, de egyébként igaza van az előttem kommentelőnek. Mindenképpen gyógyszeres kezelés és mellé még a pszichoterápia, szerintem ebben a helyzetben az önmagában már kevés lenne.
4/10 anonim válasza:
Hármas vagyok, ami lemaradt és hatásos módszer lehet az a szisztematikus deszenzitizáció, ennek nézz utána, ezt magadtól is el tudod kezdeni.
5/10 anonim válasza:
Kevés infót adtál meg! Hány éve és milyen szinten szenvedsz tőle. Jársz vagy jártál orvoshoz vele, szedtél-e rá gyógyszert vagy alkalmaztál valamilyen terápiát rá? Írnék példákat, de kisebb regény lenne pontos adatok nélkül.
6/10 anonim válasza:
Legyenek barátaid, keresd azokat a helyzeteket amiben jól érzed magad. Olyanokat csinálj amit élvezel.
7/10 De La Cruse válasza:
Hetente három este feküdj le úgy, hogy megiszol egy pohár vörös bort.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkitől!!!
2021. okt. 3. 21:49
9/10 anonim válasza:
Én is az voltam /vagyok, voltam pszichológusnál megállapította, hogy kevert depressziós szorongás vagy valami ilyesmi. Állandóan gyógyszert írt fel amire elvileg nem lehet ráfüggni, de én egy zombi voltam tőle egész nap, a munkám nem bírtam elvegezni, így elhatároztam, hogy életmódot váltok és nem hagyom magam rágódni semmin.. Ki mentem futni, sétálni, nyugodt helyekre, ez segített ellazulni, ittam nyugtató hatású teákat, bemeséltem magamnak hogy ez most használni fog és használt :D mostmár 1 éve gyógyszer nélkül, kisebb megingásokkal de kiegyensúlyozott vagyok. :) minden fejben dől el szerintem, a pszichológus is csak tanácsot tud adni, ha nem fogadod meg nem lesz változás. :)
10/10 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta itt, hogy agorafóbia pánikzavarral, szerintetek milyen irányba menjek, hogy le tudjam küzdeni és elmúljon ez a hirtelen fellépő pánik, tériszonnyal, szédüléssel???
2021. okt. 12. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!