Szerintetek mi lehet az oka ennek? "Normális vagyok"? Valaki érzett már hasonlóan? (részletek lent)
Kicsit félve teszem föl ezt a kérdést,mert sokan azt hihetik,hogy amolyan "ráérek,kérdezzünk hát hülyeségeket"-jellegű komolytalan dolog,pedig nem az!Úgyhogy kérlek,normális válaszokat adjatok!Előre is köszönöm!
Erről eddig senkinek nem beszéltem soha,mert félek,hogy "hülyének néznének",de nagyon sokszor érzem azt,hogy kórházba vágyok (páciensként),lehetőleg intenzív osztályra, gépekre kötve,arra,hogy legyen egy komoly műtétem,ami után intenzívre kerülök, vagy például ha elindulok valahová,rengetegszer megfordul a fejemben,hogy bárcsak valamilyen komolyabb baleset érne (polytrauma) és mentősök mentenék meg az életemet,látnának el,illetve vinnének kórházba...Tudom,hogy most elmebetegnek tűnhetek,hiszen normális ember örül ha ép és egészséges,és messzire elkerüli a kórházat,de én nagyon sokszor épp az ellenkezőjére vágyok... Valahogy az ezzel járó fájdalmakba és hosszú felépülési folyamatba bele sem gondolok. Szerintetek mi okozhatja ezt? Van valaki aki érzett már hasonlóan? Olvastam a Münchausen szindrómáról,de nem hiszem,hogy arról lenne szó,mivel nem tennék kárt magamban azért,hogy kórházba kerüljek, és nem színlelek betegséget,nem is tettem soha.Akkor mégis miért vágyok ilyesmikre?:S
25/L

Mindenképp mondd el a pszichológusnak!!!! Normális vagy, csak egyszerűen nem foglalkoztak veled soha. Gondolom gyerekként is úgy neveltek, hogy legyél jó kislány és maradj csendben. Azután egyszercsak ott voltál nagyon betegen és hirtelen elkezdtek veled foglalkozni. Utána meg újra a légy jó és tartsd a szád következett. Kamasz korodban sem állítottál haza 8 szemöldökpiercinggel és lila hajjal és a dagi barátnőd is nagyobb partyarc volt, mint te. A magad galambmérgével olykor fellázadtál, de mindig is anyu jó gyereke voltál. Éppen csak anyu nem vett sz@rba sem. Szeretve-gyűlölve voltál vele egy fedél alatt vagy talán még most is ott laksz a "lányszobában". A tesód meg közted van 6-8 év korkülönbség, ő meg amúgy tökéletes, a szülők nem is találtak benne kivetnivalót soha. Életed első pasija egy ízig-vérig lúzer volt, akivel csak azért jártál, hogy ne legyél már annyira egyedül, nem szerelemből. De ő sem volt különb, sose becsült meg...
De persze ezek csak tippek. És ne is hallgass rám, csak leírtam, hogy nekem mi volt a bajom, miért akartam hogy megmentsenek a haláltól.

Utolsó vagyok.
Hát, ha hasonlítunk egymásra, akkor gondolom neked is elmondták, hogy te mennyire klassz gyerek vagy, majd a következő pillanatban megkapod, hogy mennyire önző dög vagy. Egyik nap tök jól elvagytok anyuddal, elmentek vásárolni, eldumáltok, két nappal később a fejedhez vágja, hogy micsoda életképtelen véglény vagy. Emlékszik az ezer éves dolgaidra és fel is hánytorgatja rendszeresen.Egyik pillanatban barátnő, a következőben egy szemét hárpia. Bíztatnak, hogy ugyan már, nem kell minden munkát elvállani, másnap az a baj, hogy lusta dög vagy, aki eltartatja magát, nem csinál semmit, csak a gép előtt ül naphosszat. Soha nem volt elég jó hozzád, mindig, mindenkit kiutálnak mellőled. Pasit, barátnőt, mindenkit.
Mesélj egy kicsit még magadról! Vagy meséljek én? :))

Szia! Nem írtál privit, semmi gond, de akkor ide írom le, hogy szerintem mi a megoldás. :) Nekem segített.
1. Pasizz be! Ez durván hangzik, biztos jól le is pontoznak érte, de leírom : én már kínomban az egyikjól ismert zenélős fagyis kocsit vezető sráccal jöttem össze. Merthogy anyámék szó szerint nem engedtek sehova. Vicces, hogy egy felnőtt emberrel ilyet meg lehet tenni - az én lúzerségem volt, de megtették. Nem kell életed szerelmének lenni, elég, ha időnként "lekezel". Én az elején közöltem a sráccal, hogy csak a hormonjaimat kell rendben tartani, bocsi, de keresem a Nagy Ő-t. Szegény szerelmes volt, én meg noteszpasinak hasznltam. :(
2. Olvass sokat! De ne romantikus szarokat, hanem Nógrádi Bencét vagy hasonlókat.
3. Iratkozz be egy nyelvtanfolyamra vagy tánctanfolyamra.
4. AZONNAL keress munkát. Ha kell, menj el takarítónőnek. Én chipset csomagoltam. :)
Kezdetnek ennyi, nekem ezek váltak be. Ha akarod, még "beszélhetünk". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!