Mi okozhatja,hogy napjában többször is el akarok aludni?
Figyelt kérdés
Jó ideje tart ez a dolog..de elég rémisztő.Többször is előjön egy nap..ülök,nyugalomba vagyok és nemsokára azt érzem mintha zuhannék,nehezülnek a szemeim,mintha el akarnék àjulni és közben érzem,hogy mindjárt elalszom.Ilyenkor gyors szívdobogásom van miután sikerül felráznom magam és remegek.
Én már lassan a fodrászhoz sem merek elmenni mert ott is rámjön és eléggé félelmetes és kellemetlen is.
Van egyébként okosórám ami pulzust mér(nem tudom,hogy megbízható-e)de mért már 40-es pulzust többször is.
Mi okozhatja ezeket a tüneteket és hogy folyton el akarok aludni?mit csináljak,mit javasoltok?
2021. szept. 26. 12:42
1/13 anonim válasza:
Menj el vérvételre, lehet, hogy vashiány okozza
2/13 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen nem rég és jók az értékeim.
2021. szept. 26. 12:56
4/13 anonim válasza:
Ez nem egy normális állapot, keresd fel a háziorvosodat, majd ő megmondja merre az arra. 40-es pulzus nagyon kevés.
5/13 anonim válasza:
Narkolepszia. Volt valami jelentos mielott elkezdodott? Oltast kaptal?
6/13 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már ezt az oltást! Aki pedig narkolepsziás az el is alszik, minden előzmény nélkül. A kérdező nem.
7/13 anonim válasza:
Narkolepszia. Jellemzi a hirtelen megjelenő leküzdhetetlen fáradságérzet, alváskényszer érzése, hirtelen kialakuló izomtónusvesztés és konkrét elalvás is.
8/13 A kérdező kommentje:
Kaptam oltást,igen!
Én is narkolepsziára gondoltam.
Mit lehet tenni ha ez a bajom?Milyen orvos állapítja ezt meg?neurológus?
2021. szept. 26. 17:13
9/13 anonim válasza:
De a panaszaid már oltás előtt is megvoltak vagy tényleg csak azt követően kezdődtek? Igen neurológus foglalkozik vele és minél hamarabb keress fel egyet! A háziorvos tud beutalót adni ha nem akarsz magánrendelésre menni.
10/13 A kérdező kommentje:
Májusban kaptam az oltást.Ezek a tünetek utána kezdődtek.Nem gondoltam arra,hogy az oltás okozhat ilyet.
2021. szept. 26. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!