Érdemes lenne pszichiátert váltani?
Figyelt kérdés
A pszichiáterem nem igazán foglalkozik a problémáimmal, általában öt percet vagyok bent nála, most sem érzem jól magam, szorongok, kedvetlen vagyok, ahelyett hogy a gyógyszeremen igazítani elmond egy sablon szöveget, majd öt perc után elköszön, el se tudom mondani rendesen a gondjaimat. Próbáljak meg oda bejelentkezni, pszichiáterhez ami a lakcimkártyámon van? Ez az orvos még régebbi lakhelyemhez tartozott csak még nem váltottam eddig2021. szept. 24. 20:25
1/6 anonim válasza:
Állami pszichiátertől ennyit kaphatsz.
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg kénytelen leszel átmenni magánrendelésre..
3/6 anonim válasza:
Én inkább egy jó pszichológust ajánlanék neked.
Bontsd ezt az egészet 2 részre. A pszichiáter azért kell, hogy a szervezeted egyensúlyba kerüljön a gyógyszerek segítségével, ez pedig a pszichiáter szakterülete. A pszichológus pedig azért kell, hogy az egyensúly fennmaradjon és lelkileg rendbe jöjj. Hiába állítgat a gyógyszereken, ez nem ezen múlik. A gyógyszer mankó. Nem fogod magad jobban érezni magad sem holnap, sem 1 hónap múlva, sem 1 év múlva pszichoterápia nélkül.
A gyógyszernek csak annyi lenne a célja, hogy ne legyenek testi tünetek, magyarul a szervezeted normálisan működjön és könnyebben "hozzáférhető" legyél a pszichológusnak. A gyógyszertől ne várj csodát, pszichoterápia nélkül nem fogsz javulni.
4/6 anonim válasza:
A pszichiáter nem azért van, hogy megbeszéld vele a magán gondjaid. Az orvos és gyógyszert ír fel, ha beteg vagy. Az, hogy most te kedvetlen vagy egyéni szociális probléma, amin neked kell változtatni. Javaslom menj el dolgozni, az leköti az energiáid és akkor meglátod egy-kettőre megjavulsz.
5/6 anonim válasza:
menj pszichologushoz is, ok azok akik beszelgetnek is, emellett igen, valts pszichiatert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!