Mentális problémák?
Figyelt kérdés
18 éves fiatal, fiú vagyok. Naív. Belerángattak olyan dologba, amibe nem kellett volna. 6x drogoztam (fű és szintetikus cucc, herbál), komoly pszichózis, depresszió, PTSD, pánikbetegség, derealizáció, deperszonalizáció, és mindenféle mentális betegséget előhozott belőlem a cucc! Mit tegyek?2021. szept. 13. 18:19
2/5 A kérdező kommentje:
Megvolt
2021. szept. 13. 19:41
3/5 anonim válasza:
Akkor talán leírhatnád, hogy ő mit mondott... Illetve, hogy jársz-e pszichológushoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Kaptam xanaxot, szedem is, pszichologushoz is jarok, es ennyi.
2021. szept. 13. 20:13
5/5 anonim válasza:
Egy egészséges életmódot kéne kialakítanod, a traumaidat a pszichológussal és/ vagy jó baráttal kibeszélni.a legjobb ha leírod. Mozgást hozd be az életedbe talán ott jobb emberekkel fogsz megismerkedni.még nagyon fiatal vagy,a Xanax az nagyon nm okés.foleg hosszabb távon. Mindenképpen keress egy jó pszichológust és nagy ívben kerüld el azokat a fa-szokat,hidd el jobb egyedül lenni egy könyvvel mint fake emberekkel. Fejleszd magad, rengeteg könyv,utube anyag van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!