Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen problema lehet ?

Ez milyen problema lehet ?

Figyelt kérdés
Jelenleg eleg rossz a lelki állapotom allandoan csak nyugtalan vagyok szorongók gondokon jar a fejem egyaltalan mem latom az életnek értelmet semminek sem csak fekvés es ennyi es egyszeruen nem is tudom..Eleg hosszadalmas es keserves egy élettörténetem van meg haltak szüleim 10 eves voltam akkor igy hat szinte eleg melyszegenysegben nottem fel 18 vagyok most fiu probalok a magam lábán meg allni de egyszeruen vilagi eletemben egy szerencsétlen voltam mindig is sosem sikerult nekem semmi sem mindig mindenbol a rossz sült ki es mar olyan szinten vagyok hogy megsem probalok semmit sem csinalni mert egy a vege ugy sem fog sikerülni semmi sem..Es nem is tudom ez a szenvedés mar olyan egy pontra juttatott el hogy jelenleg felek elni mert van meg egy kis feleségem lassan baba nekunk 4 hónapos mar es remelem hogy veluk semmi baj mem lesz mert mar attol felek hogy az en jo istenem oket is el fogja venni tolem nem merek mar elni sem mert egyszeruen semmi nem marad meg a kezemben semmi mar elni sem szeretnek de ha meg is kart teszek magamban ki fogja a kicsi babat el tartani fel nevelni vagy a feleségem el tartani ezert inkabb nem..Szamomra ez olyan mar mint ha egy örökké szenvedés lenne az elet ugy erzem engem isten tonkre akar tenni egy nulláva akar tenni hogy szenvedjek folyamatosan mar nem is tudok mit mondani egyszeruen hihetetlen mint ha azt akarna hogy alljak egy helyben vagy is nem is tudom hat ezt igazan mondva ahova en lepek ott meg gaz sem no..es egyszeruen rettegek mar elni mert a sorsom es minden annyi sok csalódás ert mar az eletben hogy mar nem is latok jot hanem a rosszat folyamatosan csak azt..Ne haragudjatok ha helyes írás nem jo sajnos annyira nem tudok , es hogy igy ossze vissza valami sors társ aki ebbol ki tudott mászni kerem segítséget vagy valami..

2021. szept. 11. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy ilyen az életed. Sajnos az ember vonszolja, húzza magával a gyerekkora traumáit is, neked pedig volt bőven, ahogy írtad. Ebből nehéz kitörni, főleg ha se pénzed, se lehetőséged.

Pszichológus kellene, de van egyáltalán lehetőséged a környékeden erre? Főleg állami ellátásra, mert a magán nagyon drága.

18 évesen még nagyon fiatal vagy a gyerekvállalásra, hiszen még te magad sem nőttél fel igazán. De ez már így alakult.

Nincsenek rokonok, vagy barátok, akikkel meg tudnád beszélni a gondjaidat? Egyáltalán azt, hogy mi bánt, miért vagy ennyire szorongó? Van munkád? Jövedelmed? El tudjátok tartani a kicsit?

2021. szept. 11. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:
A csaladom el tartása nem lesz gond merttt a penz keresésem nincsen gond es hala istenem ki tudom keríteni ugy hogy ez nem lesz problema itt ezzel a szerencsétlenséggel van baj azon gondolkoztam hogy vajon meg átkozott engem valaki menjek el a rotnast le venni vagy mi nem tudom mar szeretnem mar az eletem elvezni a felsegemmel a babankkal elni az eletunket bekeben de hat ez lehetetlen.
2021. szept. 11. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek ezekben a rontás dolgokban, de hát ez a te életed. Nagyon fiatal vagy és nagy a felelősség a válladon. 18 évesen kevesen mernek bevállalni egy feleséget és egy gyereket, hiszen még önmaguk sem felnőttek.
2021. szept. 11. 18:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Okes hat márpedig nem fogom oket magukra hagyni az is biztos.
2021. szept. 11. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!