Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért sípol be időnként a...

Miért sípol be időnként a fülem? Ez minek a jele lenne? Mi lenne az oka?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem van fülzúgásom is, de emelett ami mégzavaróbb, hogy időnként besipol a fülem pár másodpercre, ami nagyon rossz és ijesztő érzés. Például ma az iskolában 2-szer is elkezdett sipolni egy rövid időre.

#probléma #fülzúgás #fülsípolás #sipol a fülem #fül bajok
2021. szept. 7. 18:07
 1/6 A kérdező kommentje:
UI: Sokszor bedugul az orrom, fülem is. De amikor sípolni szokott az esetek többségében nincs bedugulva.
2021. szept. 7. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Rossz kategóriába raktad fel a kérdésed. Amúgy háziorvoshoz menj el első körben.jobbulast
2021. szept. 7. 20:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Fül-orr-gégészet.
2021. szept. 7. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Általában vérnyomás gondok okozzák, illetve a VIII. hallóideg zavara (mint pl. sok fülhallgatózás, rock koncerteken a hangszórókhoz közeli állás.

Én is Fül-Orr-Gégészetet javaslok, mert Audiológiára (hallás vizsgálatra) CSAK onnan kaphatsz beutalót.

2021. szept. 7. 22:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Már többször is voltam fül orr gégésznél, és nem mondott konkrétat, ezért kérdeztem meg itt hátha valaki többet tud mondani, esetleg tapasztalatból, vagy neki lehet hogy több infot mondott az orvos. Más problémával mentem, de szóba jött ez is, erre annyit mondott fülzsír dugú is okozhatja, de már ki is lett mosva a fülem is és kérdeztem megint hogy ki kell-e azt mondták hogy nem kell kimosni mert nincsen semmi, ami miatt kikéne. Hallás vizsgálaton is többször voltam, elvileg minimálisat romlott a hallásom, de azt mondták ez nem lényeges. A vérnyomásom is jó, a hallóideg zavar mitől alakulhat ki esetleg? Sajnos az igaz hogy napi szinten nagyon sokszor van fülhallgató a fülemben, és megvan rá az esély hogy attól van. (Jack-es fülhallgató, ami elvileg jobban rontja), esetleg a fejhallgató kevésbé rontaná a fülemet mint a bedugós fülhallgató? UI: Köszönöm a segitséget!
2021. szept. 10. 18:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Hallóideg zavara a túlterhelődéstől alakulhat ki, mint ahogy írtam pl túl hangosan hallgatott füldugós zene. Igen, a bedugós rosszabb, de ha normál - úgynevezett tapsi - fülhallgatóval hallgatod hangosan a zenét, akkor ott vagy, ahol a part szakad.
2021. szept. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!