Pszichológusnak el lehet mondani a titkaimat? Van titoktartási
Figyelt kérdés
Most megyek elsőnek nagyon nyomaszt ez az amit más nem tud de nem is szeretném ha kiderulne2021. szept. 7. 09:07
1/10 anonim válasza:
Mond el nekem. Becsszó nem mondom tovább.
3/10 anonim válasza:
Bűncselekményt ő sem titkolhat el.
4/10 A kérdező kommentje:
Neem, semmi jogtalan..csak erkölcsileg kifogásolható.
2021. szept. 7. 09:26
5/10 anonim válasza:
Amit 2 ember tud, az már nem titok.
6/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szerinted kifogásolható, pl. ha meleg vagy, azzal semmi baj.
7/10 anonim válasza:
Barátnőm pszichiáterét megkereste a barátnőm férje, és a pszichiáter simán beszámolt neki a feleségéről, új orvost kellett keresni, nem mindenki veszi komolyan a titoktartást.
8/10 anonim válasza:
Ez azért elég extrém.
Én az elsõ 1-2 alkalommal nem beszéltem olyanról, amirõl más nem tud, mert pont ettõl féltem, de aztán amikor már kellõképpen azt éreztem, hogy szimpatikus és tudok bízni a szkemberben, elmondtam mindent és nem bántam meg.
Egy munkáját rendesen végzõ pszichológus betartja a titoktartást, nem beszélhet senkinek. Ez alól csak az képez kivételt, ha a kliens életveszélyes magára vagy másokra nézve.
9/10 anonim válasza:
Én ismertem olyan mentálhigiéniás szakembert aki a szomszédainak is kipletykálta a dolgokat. Ez külföldön volt.
10/10 anonim válasza:
Amit a 7-es és a 9-es írt, nagyon ritka. Mint hogy mindenfele szakember és ember között van rossz és jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!