Szerintetek ez normális?
Sziasztok ,na tehát bogár fóbiám van ezzel nem is lenne gond csak ha meglátok egy bogarat pl pók,vagy bármi amelyik szobába láttam abba azután még vagy 5 napig nem megyek be,mert félek,és ha ez éjjel történik akkor meg be futok a mozsdóba (most is itt vagyok) és csak megmozdul a hajam vagy valami már azt hiszem hogy van rajtam egy Bogár ez normális hogy ennyire félek tőlük?
16/L
Hát egy phobia mindenkinek van, majd szépen lassan legyözöd magadban.
Én régen tériszonyos voltam, pedig panelban laktam és mindenhol erős korlátok voltak még se mertem közel menni h lenézzek mert féltem h leesek, több ilyen álmom is volt sajnos. De aztán szépen lassan közelebb és közelebb merészkedtem a széléhez és legyűrtem ezt az egészen, mára már csak az emléke van meg és imádok pl magasan lenni és egy cseppet se félek.
Neked is hasonlot kellene fejben felépítened, félsz a bogaraktol de miért? Ha belegondolsz kisebbek mint te fájdalmat nem tudnak okozni vagy is a legtöbb a darázs persze kellemetlen meg minden de az se tart sokáig. Én se szeretem ha bogár van a közelemben mert idegesítőek, de az h félsz tőlük nem megoldás az h bujkálsz meg pláne. Vegyél egy légycsapót v elektromos légycsapót és vadászd le őket pl. esélyük se lesz kb. Vagy a másik dolog h ha félsz is tőlük valahogy hozzá szoktatod magad azzal h hozzájuk érsz v meg is fogod őket. Előbb utobb lefogod gyűrni amondo vagyok, csak hát idő. Aztán majd a következő félelem és a következő. Nem baj ha félsz, normális csak gondold át a miérteket és a hogyanokat h tenni tudj ellene. f/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!