Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszióra utaló jeleim...

Depresszióra utaló jeleim vannak de nem érzem magam annak.Másoknak van igaza?

Figyelt kérdés
Teljesen depresszióra utaló jeleim vannak, ezt énis felfogtam , de én magam nem érzem annak. Legjobb barátnőm és anyukám szerint viszont az vagyok. Ilyenkor arra hallgassak amit én gondolok ,vagy amit mások?

2021. aug. 14. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A válaszhoz tudnunk kellene, hogy mik azok a depresszióra utaló jelek.
2021. aug. 14. 23:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen reményveszettnek érzem magam , sírógörcseim vannak , nemtudok semminek se örülni , elvesztettem az erdeklodesem a hobbijaim irant,alvás és evészavarom van , jelentéktelennek érzem magam és igazabol okkal mivel az is vagyok , le vagyok lassulva , nemtudok egyszeruen koncentrálni , egy konyvet vagy egy szoveget se tudok elolvasni normalisan , fáradt vagyok akkor is mikor nem csináltam egész nap semmit , és halálgondolataim is voltak , amiket szerencsére meggátoltam egy részben.
2021. aug. 14. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján értelmetlen a kérdésed... Mi az, hogy nem érzed magad depressziósnak? Leírtad, hogyan érzed magad, ami alapján világos, hogy depressziós vagy.
2021. aug. 15. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Az vagy.
2021. aug. 15. 09:45
 5/5 Grimfox ***** válasza:
A depressziót általában először a környezet veszi észre, és maga a beteg általában csak későn, amikor már súlyosak a tünetek. A te tüneteid minimum közepesen súlyos depresszióra utalnak, ami már orvosi kezelést igényel. Minél előbb keresel egy orvost, annál nagyobb eséllyel válhatsz tünetmentessé.
2021. aug. 16. 15:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!