Miért érzem úgy hogy függőséget okoz 1-2 videó?
Figyelt kérdés
Példának okáért TikTok-n vannak ezek a ló patkolásáról videók. Na most nálam az kb függőséget vált ki mert nem szeretem a lovakat meg semmi de valamiért jó nézni az ilyen videókat. Ja és még vannak ezek amikor az emberi fülből szednek ki ilyen gumót vagy pattanásokból, sebekből ilyen "nem oda való cuccot" és ezek miért olyan jó nézni? Lehet másnak ez nem okoz gondot de én szeretem pedig tudok hogy gusztustalan meg ilyenek. Tudtok ilyen videókat akik ilyen függőséget kiváltanak? És miért okoz ez függőséget? Érti ezt valaki?2021. aug. 9. 16:03
1/3 A kérdező kommentje:
Ha valaki nem érteni milyen videókra gondolok akkor itt egy példa https://www.youtube.com/watch?v=YATyqDGe1Ho
2021. aug. 9. 16:12
2/3 anonim válasza:
Vannak direkt ilyen videók, amik teljesen lelazítják az agyat, általában "most satisfying videos" vagy hasonló néven futnak. :)
pl
3/3 A kérdező kommentje:
Aha ez lesz az , köszi :D
2021. aug. 9. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!