Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A xanax erősebb, mint a frontin?

A xanax erősebb, mint a frontin?

Figyelt kérdés

A frontin az égvilágon semmit nem ér kb max elalszok tőle de megnyugodni semennyire sem nyugszom meg.

Úgy tudom a xanax vény nélkül kapható. Ha ez így van, nagy mennyiségben szedném a frontin helyett

20f

2021. aug. 9. 14:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%
Gyakorlatilag ugyanaz a kettő, de xanaxot nem kapsz vény nélkül az is 100%…
2021. aug. 9. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ugyanaz a hatóanyaguk, egymás helyettesítő gyógyszerei.

És egyik sem kapható vény nélkül!

2021. aug. 9. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy tudom a xanax vény nélkül kapható."

Hát rosszul tudod.

2021. aug. 9. 14:31
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Pont emiatt nem kapható egyik se vény nélkül..
2021. aug. 9. 14:39
 5/14 A kérdező kommentje:
És miaz amit vény nélkül lehet kapni és ilyesmi?
2021. aug. 9. 14:50
 6/14 anonim ***** válasza:
95%

Semmi.

A szorongás oldó, nyugtató, az nem cvitamin hogy csak úgy bármelyik gyógyszertárban utánad vágják vény nélkül.

2021. aug. 9. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Minden nyugtató gyógyszer vény köteles. Pont az ilyen emberkék miatt, mint te, akik nagy mennyiségben akarják szedni hobbiból. Legyél inkább alkoholista, az biztonságosabb, és könnyebb meggyógyulni belőle, mint a nyugtató függőségből. 2 éve szoktam le a xanaxról, de még mindig vannak elvonási tüneteim.
2021. aug. 9. 14:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha hiszed ha nem nekem nincsenek elvonási tüneteim és függőség sem alakul ki
2021. aug. 9. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Egyébként a kérdésre válaszolva erősebb egy kicsivel, más a vivőanyag, tovább tart a hatása is.
2021. aug. 9. 17:05
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is jobban hat a Xanax

Én is függő vagyok, napi 8 mg-ot szedtem pàr éve. Ezzel akartam bizonyos kevésbé legális dolgokról leszokni. Mondjuk azok után a 8 mg nem annak a hatásnak felel meg mint másnál. Hiba volt, rettenetes elvonási tüneteket okoz. Aludni még hónapok utàn is alig tudtam. Minden éjjel ömlött rólam a víz, 2 hétig úgy remegett a kezem, hogy egy poharat is két kézzel kellett megfognom.

Nem megsérteni akarlak, de az aki leírja, hogy nem vényköteles a Xanax, az a függőségről is pont ennyit tud, ami kialakul tőle. Igen, nagyon is függőséget okoz. Adott egy szer, ami megnyugtat és ellazulsz tőle, nincs szorongàs... ha abbahagyod ezek ugyanúgy visszatérnek, vàgysz tovább a nyugalomra, így a gyógyszerre, mivel azzal éred el. Ez a pszichés függőség. Én újra ennek tudatàban élek vele, tudom, hogy gáz.

Van eset amikor kell. Gyógyszerellenes sem vagyok. Pl nàlam a mindent mindennel használni 8 év után komoly pszichés gondokat hagyott maga után. Kisebbik rosszként Xanaxot és Lamolepet szedek, mivel 6 év utàn sem akart enyhülni. Most "csak" 2 mg-ot szedek.

5 évig vàrtam, szóval próbàltam a gyógyszert elkerülni. Életképtelenné tett viszont az àllandó dühkitörések, hangulatingadozások, pànikreakciók... Olyan mértékben, hogy végeztem miatta zàrt osztàlyon, mert meg akartam ölni magam. Vagy végeztem lekötözve, dühkitörés miatt. Nem lenne munkàm, pàrom ha nem szedném. Van eset amikor nincs mit tenni.

Felírjàk ezt màr hàziorvosok (minden kellő tudás nélkül) mindenre. Pl.: rossz a kedve, nem alszik jól egy hete, nem működik a kapcsolata... erre van a pszchológus, nem a Xanax, ami egy veszélyes jàték.

Azért gondolom nem mindenki agyàt vàgta tönkre a politoxikomàn életmód 8 év alatt, úgy, hogy közlik vele, hogy az orvostudomàny nem tud mindennel mit kezdeni. Nálam a betegségemnek se tudjàk mi lehet a neve.

Ne szedd csak ha valóban nagy a baj, pszichés beteg vagy, amit kizàrólag pszichológus nem old meg. Egyébként soha.

2021. aug. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!