Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Règi idők informatikai berögző...

Règi idők informatikai berögződèseit hogyan tudnám megszüntetni, kiverni a fejemből?

Figyelt kérdés
Règebben 10-15 èvvel ezelőtt gyerekkènt nem álltam úgy anyagilag hogy megengedhessem magamnak a sok terrabájtos merevlemezeket. Mindig sok olyan dolgom volt ami kellett, de helyem meg alig volt. Mindig azt kerestem hogy mit töröljek hogy legyen egy kicsit több helyem. Az első kèt gèpemben pl egy-egy 20gbos lemez volt. Most ott tartok hogy tudtam venni többet de mèg így is hogy több mint 500 giga a szabad helyem, mèg most is azt lesem hogy mit töröljek hogy több legyen?... Hogyan tudnám ezt a kèsztetèst legyőzni magamban?

#mentális #Berögződès
2021. aug. 5. 14:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
(480-720p felbontásúak, webm illetve mov formátumúak)
2021. aug. 5. 15:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Konkrétan itt vannak az adatok:

[link]

#11 voltam

2021. aug. 5. 16:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Igaz, a particionálás kicsit ellett cseszve az egyik meghajtón és kb 70gb-ot nem tudok használni, de ez van.
2021. aug. 5. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!