Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen mentális betegség?

Ez milyen mentális betegség?

Figyelt kérdés
Lenyűgöz a halál godnolata. Van benne valami megfoghatatlan valami magasztos. Ha egy száradt virágot vagy egy rothadó gyümölcsöt látok elfog az elmúlás érzése. Érzem a szabadságot, és az elvágyódást. Ma egész este a crossy road játékkal játszottam. Beleképzeltem magam a csirke helyébe. Csak rohan a csirke menekül az akadályok elől, de a játékot nem lehet megnyerni egyszer csak eltalál valami, és akkor vége. Game over. Folyton belerohanatam a kocsikba és elképzeltem, hogy engem is elüt egy, mert én vagyok a csirke. Csak itt fekszem a sötét éjszakában a hideg aszfalton és érzem, ahogy elszáll az élet belőlem, mintha kiszabadulnék a létezés börtönéből. Hát nem csodálatos?

2021. aug. 1. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

😀

Csak merengő vagy

2021. aug. 1. 23:58
 2/4 anonim ***** válasza:
49%
Sok a szabadidőd
2021. aug. 2. 00:40
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

"hát nem csodálatos?"

Köszi hogy megnevettettél.

2021. aug. 2. 08:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezen én is nagyon jót röhögtem.😂

Amúgy viccen kívül semmi bajod csak kicsit máshogy gondolsz a halálra mint sok ember.

2021. aug. 5. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!