Miért negatív számomra minden?
Figyelt kérdés
Folyamatosan negatív vagyok, és bármi jó ér az életbe mindig jön valami nyűgöm épp a fejem fáj, vagy a hasam, most borzalmasan magam alatt vagyok, vagy épp lelkiismeretfurdalásom van. Hozzátesz a dolgokhoz, hogy túlsúlyos vagyok, de mindenem meg van. Van 1 éve egy egészséges kapcsolatom, jó első munkahelyem viszonylag jó fizuval, egy baráti társaságom ami viszályos, de ott sincvs különösebb gond, szüleimmel nagyon jóba vagyok mindent megtudunk beszélni, és nem váltak el. Minden sínen van, de valahogy mégsem érzem magam soha igazán boldognak, miért van ez? Ha lefogyok majd akkor az segíteni fog lelkileg? A cigit már lassan fél éve letettem, de azóta lelkileg csak még szarabbul lettem, mert imádtam cigizni, de az egészségemet féltettem. El vagyok keseredve, hogy csak én vagyok ilyen defektes?2021. júl. 29. 19:21
1/3 anonim válasza:
Nem ,ez ilyen.Ha lefogysz majd találsz valami mást,ami miatt úgy érzed hogy nem vagy boldog.Sosem érheted el a teljes elégedettség állapotát.
Ami jó,mert így mindig van új cél,ami viszi előre az életed.
Ami rossz ebben az egészben az,hogy nem tudod élvezni a pillanatot.Mert vannak akik ugyanígy élnek,mégis tudják élvezni azokat a dolgokat,amik megadatik.
2/3 anonim válasza:
Keress egy olyan embert, barátot ismerőst stb, aki pozitív, sikeres. Vizsgáld meg a kettötök közti különbséget. Próbálj úgy tenni vagy gondolkodni. A gondolkodásodon igy tudsz módosítani ami fejlődést fog hozni az életedben. Aki lehúzós negatív azokat kerüld.
3/3 anonim válasza:
Nagyon sok túlsúlyos ember ķūzd azzal a problémával, hogy nem látja magát szépnek vagy csinosnak. Pedig ez biztosan nem így van: a barátaid, a kapcsolatod biztosan szépnek, csinosnak tartanak. Valahogy ki kell békūlnõd a testeddel. Ha ez megtõrténik, szebb lesz a világ, elhiheted.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!