Tapasztaltatok hasonlót miután abbahagytátok az SSRI-t?
22 éves lány vagyok, szorongásra és alvás problémákra írta a fel a pszichiáter a Scippát, amiből növelve az adagot november közepe óta szedtem 10 mg-mot. Nem volt szembetűnő a változás, a heves szívdobogásaim ugyanúgy jelentkeztek, és ugyanúgy nem tudtam aludni, hogyha valami stresszes eseményen voltam túl, vagy volt soron. Azt észrevettem, hogy nem volt olyan könnyű sírni, nagyon élénk intenzív álmaim lettek, és a szexuális vágyam szinte nullára csökkent, és a jó érzések is tompábbak voltak, szóval úgy döntöttem, hogy leállok vele, ami hat héten keresztül tartott, és most már 9 napja, hogy nem szedem. És azt tapasztalom, hogy sokkal erőteljesebb minden érzelem, amit megélek. A jók is eksztatikusak, viszont kábé mindenen el tudom sírni magam, és most is itt sírok vagy fél órája, valamivel könnyebb lett a testem, de még mindig úgy érzem, hogy nem jött ki minden. Egyszerűen olyan szintű lelki fájdalmakat élek át, hogy hihetetlen. Az is igaz, hogy a ciklusom végén vagyok, és ilyenkor alapból mindig rendkívül érzékeny vagyok, de most ez jól intenzívebb, mint máskor.
Ti éltetek meg hasonlót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!