Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy bírjak ki még egy hetet...

Hogy bírjak ki még egy hetet ilyen mentális állapotban?

Figyelt kérdés

A pszichológusom csak jövő hét szerdán tud fogadni 4 hét nyári szünet után, de annyi sok rossz történt velem (szakított velem a barátom, meghalt egy családtagom), hogy teljes depresszióba estem és reggeltől estig szorongok. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor kiderült, hogy nem vettek fel az egyetemre. :( gyakorlatilag 2 kib*szott ponton múlt. A barátaim a családjaikkal nyaralnak lent Balatonon, és csak hétvégén tudnánk találkozni, de arra sincs igazán kedvem. Nem alszok, egész éjjel fent voltam mostanáig, a délutánt pedig átalszom, és így megy napok óta. Ha megpróbálok valamit csinálni, akkor képtelen vagyok koncentrálni, és sírnom kell, mert az jut eszembe, hogy semmirekellő vagyok. :( az csak hab a tortán, hogy a kontrollmániás szüleimtől rengeteg megalázó megjegyzést kaptam, amiért nem vettek fel az egyetemre.

Mit csinálhatnék addig? Hogyan viseljem el szerdáig? Bűntudatom van, hogy csak mennek a napok, én pedig még nyaralni sem voltam idén, minden programnak annyi, mert a barátommal terveztük őket.

2021. júl. 28. 06:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Irj neki smst h sos krizisben vagy szeretnel beszelni vele
2021. júl. 28. 06:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem írhatok, mert nem véletlenül vett ki szabadságot. Nem kötelessége, sőt pofátlanság lenne a részemről megszakítani az utolsó szabad hetét.
2021. júl. 28. 06:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezert irsz smst es nem torod ra az ajtot,hivogatod stb. El is utasithat, de segithet is, ezt majd o eldonti.
2021. júl. 28. 07:01
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Igyál, az mindig segít. Úgy értem konyakot, nem vízre gondoltam.
2021. júl. 28. 07:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Most a gödör legalján vagy, de lesz ennél jobb is ez adjon erőt! Egyetemre mehetsz jövőre, lesz egy éved arra, hogy még + pontokat gyűjts vagy választhatsz magadnak addig egy szuper szakmát is ( én is így csináltam annó). A fiú miatt meg ne bánkódj…majd jön jobb személy az életedbe :) most egy csomo érzelem dúl benned-gyász a halál miatt és az egyetem miatt, harag szomorúság stb, de EZ NEM BAJ! Normális…éld meg a fájdalmat, hogy tovább tudj majd lépni boldogan.
2021. júl. 28. 07:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én szeretnék, csak legalább ne kapnám a beszólásokat apámtól, hogy sose viszem semmire, és értéktelen vagyok :(
2021. júl. 28. 07:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Bármit csinálok, elmegyek bevásárolni, zenét hallgatok, könyvet olvasok, mindenhol az jut eszembe, hogy semmit sem érek.
2021. júl. 28. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!