Hogy bírjak ki még egy hetet ilyen mentális állapotban?
A pszichológusom csak jövő hét szerdán tud fogadni 4 hét nyári szünet után, de annyi sok rossz történt velem (szakított velem a barátom, meghalt egy családtagom), hogy teljes depresszióba estem és reggeltől estig szorongok. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor kiderült, hogy nem vettek fel az egyetemre. :( gyakorlatilag 2 kib*szott ponton múlt. A barátaim a családjaikkal nyaralnak lent Balatonon, és csak hétvégén tudnánk találkozni, de arra sincs igazán kedvem. Nem alszok, egész éjjel fent voltam mostanáig, a délutánt pedig átalszom, és így megy napok óta. Ha megpróbálok valamit csinálni, akkor képtelen vagyok koncentrálni, és sírnom kell, mert az jut eszembe, hogy semmirekellő vagyok. :( az csak hab a tortán, hogy a kontrollmániás szüleimtől rengeteg megalázó megjegyzést kaptam, amiért nem vettek fel az egyetemre.
Mit csinálhatnék addig? Hogyan viseljem el szerdáig? Bűntudatom van, hogy csak mennek a napok, én pedig még nyaralni sem voltam idén, minden programnak annyi, mert a barátommal terveztük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!