Hogyan lehetne megszabadulni az öngyilkos gondolatoktól?
Figyelt kérdés
Majdnem minden nap azon jár az eszem, hogy meg kéne magam ölni de sosem próbáltam meg csak gondolok rá. Kilátástalan a jővőm, meleg vagyok egy homofób országban, nem voltam pszichológusnál még...
Egyszerűen nem tudom, hogyan fogok megmaradni és egy normális életre összekaparni a pénzt(saját lakás, autó, mindennapi kenyér az asztalon stb). Nem vágyom arra, hogy minden évben 3x nyaraljak brazíliában, csak egy normális életet szeretnék.
Szeretnék elmenni külföldre de nem tudom, hogy kezdjek egyáltalán hozzá és csak angolul tudok... Én nekem ezért jár mindig a fejemben az öngyilkosság, mivel az lenne a legegyszerűbb és vége lenne a sok szenvedésnek.
2021. júl. 17. 19:00
11/11 anonim válasza:
Aki öngyilkos akar lenni eszébe sem jut hogy nem biztos hogy utâna jobb lesz. Mi arra a garancia? Mi van ha rosszabb lesz utána 100szor és azért könyörögnek az öngyilkosok hogy visszacsinálhassák de már nem lehet. Azt sem tudtuk a földön mi vár, itt legalább többé kevésbé szabad vagy mostmár,nem mint kisgyerekként elutazhatsz a világ bármely pontjára új életet kezdeni. Lásd óceán Dávid youtube, vagy zsilinszki dávid már nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!