Mit ajánlanátok, hogy stabilabb legyek érzelmileg? Valami olvasmány, kezelés, szokás, akármi.
Én is nagyon instabil vagyok érzelmileg, de hát világéletemben ilyen voltam. Egyik pillanatról a másikra szomorú leszek vagy vidám.
Nekem ami segített:
Elfogadás. A szomorúság, fájdalom az élet része, ha épp valami miatt szomorúnak érzem magam, nem szabadulni akarok az érzéstől, hanem elfogadni, hogy szomorúnak lenni természetes dolog, még ha nincs is mindig oka rá az embernek. Más az, mikor ok nélkül agyal az ember és mindig valami negatív gondolatmenetre lyukad ki. Nem szabad elűzni ezeket az érzéseket, mert az csak menekülés.
Aztán próbálom magam valamivel lefoglalni, ami kizökkent. Olvasás, sorozatozás. Ha másra helyezed a fókuszt, később máris jobban fogod érezni magad, ha nem csak állandóan agyalsz.
Igen, kicsit magányos is vagyok, sok időm van gondolkodni és sajnos nem sok minden köt le engem. Sorozat/film/könyv stb. például nem igazán, tehát nehéz elterelnem a figyelmem.
Mozogni is próbálok, de nem mindig válik be, sőt.
De köszönöm az eddigi tippeket, mentek a zöld kezek.
Sajnálom hogy nem tudtam segíteni. Egyébként azt tudod magadról, hogy hsp szindrómás vagy? Olvass utana: hiperérzékenység, szuperérzékenység. Sok tanács van a neten ezzel kapcsolatban.
(Én is ilyen vagyok)
#5: Próbálkozom, de sajnos még nem találtam olyat.
#6: Egyedül élek. Társaságom se igazán van, akikkel el tudnék menni ide-oda, de dolgozom rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!