Hogyan kezeljem ha ugy erzem kezdek kiegni?
Valoszinuleg ez a covidos home officeos bezartsag sem tett jot es lehet most kezdem erezni a hatasat.
Demotivalt vagyok, munkaban maganeletben egyarant. Nem tudok rendesen aludni, azt erzem hogy folyamatosan faradt vagyok. Ingerlekeny vagyok. Kicsit kezd mar talan depresszioba is atfordulni a dolog. Szabadsagon utoljara marciusan voltam 1 hetet. De mar nem vagyok benne biztos hogy ezen 1 het szabi segitene. Voltatok mar ilyen helyzetben? Valami jo tanacs?
Ha úgy érzed kezd átmenni depresszióba, érdemes lenne szakember segítségét kérni. Jó, hogy felismerted a dolgot.
Vannak barátaid? Velük kimozdulni néha?
Esetleg megpróbálkozhatsz sportolással is.
Ezekkel "nincs" bajom. Szerencsere sok ember vesz korul, sok baratom van. Jarok edzeni heti 4-5 alkalommal, az szokott segiteni.
De pont ez fura. Ha elmegyek egy tarsasagba kezdenek sokszor idegesiteni az emberek, a viselkedesuk stb. Sport sem segit most. Teljesen motivalatlan vagyok. Elmegyek mert "kell" de inkabb ez a legyek rajta tul erzesem van mar akkor is.
Ahogy kezdődik a depresszió
Úgy lassan csökken a barátok száma kirándulások edzések
Majd már nem menne sehova sem
Az ember sajnos tapasztalat
Üdv
#6 Az étkezésbeli problémákra szeretné felhívni a figyelmet, és a bélflóra egyensúlyára. Ezt olvastam már máshol is, de véleményem még mindig az, hogy a jól étkezés még nem oldja meg a mérgező társaságot, munkahelyet, kapcsolatot, általános emberi problémákat.
Lehet jól, helyesen, kreatívan és egészségesen táplálkozni. Csupán ráfordított idő és pénz kérdése... Ezekből sajnos a mai világ magyarországi emberének sajnos egyre kevesebb van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!