Miért kezdtem el félni a szextől? ( férfi vagyok)
Figyelt kérdés
23 éves vagyok. Eddig minden rendben ment azonban tavaly történt egy pár dolog amikor ok nélkül nagyon csúnyán bántak velem. Azóta belül összeomlottam és a vágy hogy találjak valakit aki hozzám illik átváltozott félelemmé. Merevedési problémáim is voltak de ez a panaszom már elmúlt. Járok pszichológushoz de egyszerűen nagyon fáj nekem ez az egész. Teljesen össze vagyok törve és nehéz érzéseim vannak ennek kapcsán. Nagyon rossz hogy teljesen megváltoztam, egy magabiztos, energikus emberből egy akarat gyenge ember lett. Hogy lehet ezt elfogadbi és ebből kilábalni. Szeretnék újra a régi lenni.2021. júl. 11. 10:57
1/1 anonim 

válasza:

Sajnos a traumából felépüléshez idő kell.
Esetleg csinálhatsz olyat is hogy napközben kimész félórára sétálni. Nekem mindig akkor jönnek a jó gondolatok és el tudok meditálni az életemen.
Az pozitív hogy pszichológushoz jársz. Viszont. Ő is csak addig tud segíteni amíg te is beleteszed a munkát az öngyógyításba.
Pl.: mi az amit megkéne tenned ahhoz hogy újra férfinak érezhesd magad?
-az is lehet hogy már most tudod rá a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!