Miért nem képes senki leírni, hogy hogy segített neki a pszichológusa?
Csomó helyen keresgéltem, hogy találjak 1-2 példát, de semmi.
Itt is találtam ilyesmi kérdést, de arra sem válaszolt senki.
Olvastam könyveket is, de az író (pszichológus(ok)) mindig csak annyit írnak, hogy együtt megoldottuk a problémát.
Oké azt értem, hogy neki ez üzlet és azt akarja, hogy menj el hozzá, meg nyilván van akinek komplikáltabb gondja van, de akkor is. Egy példát sem írnak. Sőt sokszor annyit ír, hogy egy ismert terápiás modszert alkalmazott, de, hogy mit, az nem írja le! (Még a nevét sem!)
Ha esetleg van itt olyan akin segítettek, az kérem írja már le, hogy mi volt a gondja, és hogy lett jobban. Miket kellett tennie, miről beszélgettek, mitől kezdett jobban lenni?
Köszönöm!
12-essel értek egyet. Én is ismerek maganeletembol pszichologusokat, és pontosan ez van. Amig megy a fizetett ideje addig persze nem ítélkezik, meg tartja magát, de ő is csak ember és az emberek hát gyarlok. És bizony a terapiaba is sokat beletesz a saját szemelyisegebol.
Szuperviziokat meg hagyjuk konkrétan van ismerősöm aki úgy pszichológus hogy mellette borderline.
Szerintem vannak gondolatok amiket jobb elfelejteni, nem megbeszélni valakivel aki a pénzért cserébe nem botrankozik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!