Nagyon szorongok nem sokára megyek castingra mit tegyek? 20/L
Hanyingerem is van. Akarhanyszor dolgozni kell iszonyatosan szorongok, bepanikolok, de a most a legdurvabb. Jelentkeztem amatőr szinesznek castingra, es persze jo lehetőség eletemben nem csinaltam meg ami ugye nem feltétel. Van idopontom 1 orara, de olyan hányingerem van, ideges vagyok, szorongok, a boltba alig birtam igy elmenni.
mit tegyek? Egyszerűen barataim sincsenek, munkat sem talaltam meg ez az egy lehetoseg van, volt egy 2 eves kapcsoltom de epp emiatt, hogy vannak mentalis gondjaim szakitott velem a parom es olyan szinten ossze tortem hogy egyszeruen minden vissza jött, es erosebben. A szorongas, panik, anno tetskepzavar, anorexias voltam.ma is beleneztem a tukorbe es gyűlölettel néztem vissza magamra.Mar masfel honapja szakitott velem, semmilyen kontaktot nem tart velem, teljesen egyedül erzem magam es tudom hogy dolgozni kene, nagyon felek, izgulok, nem tudom mit tegyek. Nem tudok magabiztosnqk tunni, nem erzem jol magam a boromben, pedig heti 5x edzek, egeszsegesen eszek, lelkileg viszont teljesen a padlon vagyok.
Valaki konyorgom arulja el mit csonaljak, hogy ne legyek ennsire melyen ?
Jelenleg meg szuleimmel elek, illetve edesanyammal, szeptembertol kezdek el egy okjs iskolat, talan akkor szerzek baratokat, de nem tudom mit tegyek addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!