Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen a Szegedi gyermek...

Milyen a Szegedi gyermek pszichiátria?

Figyelt kérdés
Pszichológusom tanácsára minél hamarabb kéne bejutnom. kinek mi a tapasztalata? a honlapjukon találtunk telefon számat azt nyilván felhivjuk. Mire számítsak?
2021. júl. 1. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Velem kedvesek voltak, de nem tartottak bent. Nem tudom neked bent kell e maradni. Türelmesek voltak az elbeszélgetésen és mondta a csaj, hogy csak indokolt esetben tartanak bent. Nálam nem volt indokolt.
2021. júl. 1. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
hát a pszichológusom szerint én akkut állapotban vagyok (vagy hogy hivjak valahogy igy asszem) mert veszélyes vagyok magamra.
2021. júl. 1. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én ehhez nem értek, majd ott eldöntik, de velem tényleg aranyosak voltak szóval nincs mitől tartanod es eleg hama kaptam időpontot. Csak minel előbb telefonáljatok es számoljatok be arrol miert lenne sürgős.
2021. júl. 1. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!