Pszichopata vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom volt már millió ilyen kérdés. Visszahúzódó, csendes vagyok, kicsit nyomi. Nincsenek barátaim. Nem szeretem a kutyákat,nyálasak és folyamt jönnek utánam. Emberek között sokszor nem találom a szavakat. Otthon sokszor vagyok dühös. Nem bízom az emberekben, elbeszélgeteg velük ha nincs ott még egy csomó ember. Tudom hogy a hátam mögött kibeszélnek. Még szűz vagyok, 21 éves nő vagyok. Sokszor ábrándozom hogy valaki végre megtegye, akár egy idegen, akár több ember.2021. jún. 25. 21:00
1/5 anonim válasza:
Ez lehet igen is meg nem is. Keress fel phszihologust sürgősen!
2/5 anonim válasza:
Nyilvanvalo. Aki nem szereti a kutyakat, az csak pszichopata lehet.
3/5 anonim válasza:
Ennyiből ezt nem lehet leszűrni. Egyébként miért a pszichopátia jut eszedbe magadról? Nem is értem.
4/5 anonim válasza:
Megint dobálózás a személyiségzavarokkal.-.-
5/5 anonim válasza:
Na megint a heti perverz. Egy fokkal jobb mint a szüzes nőgyógyászos meg az anyukám rám nyit közben, de még lehetne benne több fantázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!