Egy bordline-os beteg kezelése hogy zajlik? Hogy kell elképzelni, mit kell csinálni? Van bármilyen 'negatív' vonzata a betegség diagnosztizálásának?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 16:21
1/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat BORDERLINE*
Autokorrekt..
2021. jún. 25. 16:25
2/8 anonim válasza:
Kell par het, hogy diagnosztizalva legyen, hogy tenyleg az.
A beteg mentalis helyzetetol fugg, hogy mi javasolt.
Ha nagyon rossz allapotban van akkor egy tunderhegy erosen ajanlott..
Ha nem akkor csoportterapia es egyeni terapia javasolt pszichoterapeutaval. Onfejlesztes előny pszichologiai konyvekkel
3/8 A kérdező kommentje:
Egy ilyen csoport terápiát hogy kell elképzelni?
Sok hasonló ember leül egy szobába és beszélgetnek?
2021. jún. 25. 16:38
4/8 anonim válasza:
Pár mentalis problemaval renelkezo
ember ul kort alkotva. A terapeuta meg kerdez stb te valaszolsz es ugy h nyilvan a tobbiek halljak. Segit elfogadtatni olyan dolgokat amiket magadnak se ismerhetsz be. A csoport alltal pedig megtapasztalody hogy senki se itelkezik feletted.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Ezzel csak az a gond, hogy Én pl kifejezetten nem szeretek emberek között lenni, ez a helyzet engem nagyon frusztrálna, ebben biztos vagyok.
2021. jún. 25. 17:26
6/8 anonim válasza:
Lehet menni egyéni terápiába is, nem kötelező a csoportterápia
7/8 anonim válasza:
Yup. A csoportterapiat halaszthatod kesobbre ha nem hasznal vagy nem eleg intenzov az egyeni
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. jún. 25. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!