Mik a legnagyobb félelmeitek?
Figyelt kérdés
Mitől félsz legjobban, hogy bekövetkezik?2021. jún. 21. 15:36
12/26 anonim válasza:
Inkább adom az adómat neki mint a felcsúti sörhasúnak!
13/26 anonim válasza:
12: idő kérdése, és belőle is sörhasú lesz. Ennek tetejébe viszont még anyagi csődbe is viszi az országot.
14/26 anonim válasza:
Amúgy tudsz róla hogy köze nincs az egészhez?xd csak a fidesz majmok gondolják ezt.. Karácsony se az ő embere és bár a felesége indul, ő egy különálló személy. Ja és eltelt bő 13 év a Gyurcsány kormány óta, azért azóta változott a világ és az emberek is. De féljetek csak tőle, úgy látom működik a youtube reklám propaganda
15/26 anonim válasza:
14: a patológiás hazudozó bűnözők nem változnak meg, tök mindegy, hogy 10 vagy 30 év telt el.
16/26 anonim válasza:
Tudod mit? Igazat adok neked. Tegyük fel valóban nem változott semmit. De a köpcös nem ellopta a százszorosát? Hát de... Tudod a pénztárnokánál lévő összeg az az övé. Folyamatosan gyűlöletet szít és egymás ellen uszítja a nemzetet akiket össze kéne tartania. Én belőle akkor sem kérek..
17/26 anonim válasza:
16: Szerintem Orbánt összehasonlítani Gyurcsánnyal olyan, mint a szart a fossal. Nagyon relatív. Védeni egyiket vagy másikat egyenesen ostobaság. Én Márki-Zayra szavazok.
18/26 anonim válasza:
Én attól félek, hogy mániákus idióta leszek, aki csak a politikáról tud beszélni.
19/26 anonim válasza:
Én attól félek a legjobban, hogy mi fog majd velem történni a halálom után.
20/26 anonim válasza:
Attól nem kell félned mert egyszerűen csak megszűnsz létezni örökre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!