Milyen betegség tünetei lehetnek ezek?
Nagyon gyakran fulladok. Olyan, mintha nem lenne elég levegő a tüdőmben. Sóhajtozom gyakran, a légzésem is egész nap kapkodó, ilyen gyors pihegő. Pulmonológus, mellkasröntgen negatív, vér oxigén szintem fulladáskor 98 százalék.
Gyakran felmegy a pulzusom csak úgy, elkezd nagyon gyorsan verni a szívem. Nagyon gyakran van szívdobogás érzésem, olyan, mintha még a torkom is remegne dobogáskor. Nagyon sokszor bedobban egy erőset a szívem, ijesztő tud lenni. Éjjel arra ébredtem, hogy nem kapok levegőt, és iszonyúan ver a szívem. Azt hittem itt a halál. Ha lefekszem aludni, akkor is állandóan érzem a szívdobogás érzést. Sokszor olyan, mintha remegne a mellkasom mögött a szívemnél. 3 különböző kardiológusnál voltam, mindegyikük csinált szív ultrahangot, negatív minden, csak mitrális prolapsusom van, azt mondták ez semmi.24 órás EKG is negatív lett. Volt, hogy úgy megszédültem, hogy forgott minden. Neurológiai vizsgálat negatív, elküldött koponya mri-re a doki, az is negatív. A hangulatom rossz állandóan, félek, hogy nagyon komoly betegségem van, csak nem veszik észre az orvosok. Ti mit gondoltok?
Ezt már kiírtad többször is.
Továbbra is a következőt lehet megállapítani távdiagnózisban: hipochondria.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!