Szorongással élők, milyen fizikai tüneteket szoktatok észlelni?
Figyelt kérdés
Számomra a mellkasi fájdalom, a heves szívdobogás, nyakmerevség, izomfájdalom, émelygés szokott előfordulni.2021. jún. 17. 09:30
11/16 anonim válasza:
10es, akkor pacsi. :D suliban én is mindig órán mentem ki, vagy volt egy wc az iskola egy kiesőbb részén, ahol nem volt akkora forgalom, mindig oda mentem. Ha valaki volt bent rajtam kívül, akkor esélytelen volt. Most már megy nekem is, de otthon is, leülök, és érzem szabályosan hogy szorong az egész testem, totál be van feszülve, és kell fél perc, hogy valahogy tudatosan ellazítsam az izmaimat lent. Na mindegy, nem gusztustalankodok tovább.
12/16 anonim válasza:
Nálam fejfeszülés, mindig máshol, illetve nyom a fejem. Ezek néha enyhébbek, néha erôsebbek.
Nyakam merev, megfeszülnek benne az izmok, mikor felállok, és olyan érzésem van, mintha nem tudnék egyenesen állni.
Aztán haspuffadás is van, meg olyan érzés, mintha a testem nyomódna össze.
Illetve magas pulzus.
Ezek váltakoznak.
Voltam pár kivizsgáláson, szívem rendben volt, mégis néha reggel 120 a pulzusom. Pajzsmirigy is okés.
Most már a pszichiátria maradt csak hátra.
Igazából én a testi tünetek miatt szorongok, ha ezek elmúlnának, jobban lennék szerintem. :(
13/16 anonim válasza:
Ja és mellkasi szúrás, nyomás, egy pontban érzem, hogy szúr.
15/16 anonim válasza:
Nálam látàszavar, szédülés
- ki lett vizsgálva, semmi szervi oka. Nagyon durva, miket tud okozni :O
Ezen kívül fejfájás, étvágytalanság vagy gyomorfájás szokott még lenni.
16/16 anonim válasza:
Sziasztok! Nyelv es szaj zsibbadás lehet tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!