Tī mit csináltok, ha teljesen le vagytok eresztve ? Ha kedvtelenek, motiválatlanok vagytok. Unatkoztok, de mégsincs semmihez kedvetek. A zene nem zökkent ki ebből. A hobbitok sem...
Kimentem a kertbe, zenét hallgattam, kádaztam, gitároztam, érdekes videókat néztem, érdekes könyvet olvastam, vicces videókat néztem, de ezek közben rendre úgy éreztem, hogy "csak vesztegetem az időmet".
Mármint, csinálhatnék valami érdekesebbet/értelmesebbet.
De ez csak érzés.
Ez ellen tudtok valamit ?
Amibe bele kezdek azt már akkor megunom, amint eszembe jut, és semmi sem zökkentett ki.
Nem sokszor van ilyen, de ha van, akkor az számomra elég rossz :D
Néha van úgyis, hogy napokig.
Minden kreatív módszer érdekel.
Akár privátban is :D (ezt csak azért írom, mert van, hogy én is csak privibe írok, nem nyilvánosra :D)
Köszönöm szépen, hogy elolvastál és ha válaszolsz, azt is!
Jobb napot! :D
Olvasom a Bibliát!
37.Zsoltár 10,11."Egy kis idő még és nem lesznek gonoszok nézed a helyüket és nem lesznek sehol. Ám a szelidek öröklik a földet és örömmel tölti el őket hogy határtalan békében élnek."
6os en egyre inkabb raebredek arra, hogy a vilag inkabb objektiv, tehat, az, ha valamit torizitanak az elzelmeink negativ iranyba, az csak egy atmeneti illuzio
Es ez a tudat, egyre inkabb erosodik bennem, tehat, innentol sem a nagyon pozitiv, sem a nagyon negativ nem tud kimozditani az allapotombol, persze ez is olyan, hogy amit konnyebb mondani mint csinalni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!