Szerintetek beteg vagyok?
Sajnos nem bírom ha adatok vannak rólam bárhol közzétéve, vagy ha olyan rendszerben vagyok ahol bárki hozzáférhet, olvashat rólam.
Szellem a telefonszámom (tudakozóban nem szerepelek, mondjuk nagyon fel se veszem 😂) , a Facebookon (nem használom, a saját nevemet ), az egészségügyi nyílvántartó rendszerben sem vagyok hozzáférhető, csak a háziorvosomnak illetve, a fogorvosomnak van jogosultsága bármilyen információhoz (ESzt).
A kórházi nyílvántartó rendszerben szintén szellem vagyok (MetSol), csak a tajszámom alapján vagyok kereshető, akkor is igazgatói engedély szükséges bármiféle információ íráshoz, olvasáshoz, lelet bevitelhez.
Lehet, hogy pszichológiai probléma, de akkor pedig szeretném tudni az okát, hogy miért nem tudom elviselni ha látnak,ott vagyok, írva van rólam valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!