Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ez velem?

Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Jönnek az emberek az utcán felém. Nagyon sokan szinte mindenki és számokat mondanak. Legutóbb azt mondták hogy 9, 13, 26. Ezek valami kódok lehetnek? Mindenki engem figyel és már nem bírom. Van egy szomszéd aki valamit rakhatott a fejembe, mert beszél hozzám és rossz dolgokra kér. Jönnek üzenetek, nyomok is nem tudom honnan PL: 32 kavics volt az udvaron. Nem áll össze a kép, de valamit akarnak velem és félek, mert az egyre közelebb ér. Szerintetek mit tehetnék?

2021. jún. 10. 12:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem beszélnek veled, mert mentális beteg vagy és nem jársz pszichiáterhez.
2021. jún. 10. 13:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Kiszamoltam és az eredmény 43. Ez prímszám. A kulcsot pedig ott találom ahogy az ősfény kialszik. Meg kell tennem, nem tehetek mást.
2021. jún. 10. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom hogy nem kapsz segítséget. Skizofrén vagy, az egyik szülőm volt az, ilyesmi tunetekkel.

Jobb lett az eletminosege miután orvoahoz került, és nekem is könnyebb lett mellette.

Orvoshoz önszántadból nem fogsz menni, ez is fura hogy ide kiírtad. Emiatt inkább kamunak gondolom. Ők nem nem értik hanem tudják és látják az összefüggéseket. Nem jó ezzel viccelni.

Ha mégis igaz akkor más tanácsom nincs minthogy kérj segítséget. Vagy menj el a rendőrséghez és jelents fel mindenkit(nálunk így került orvoshoz)

2021. jún. 10. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
2021. jún. 10. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztos van oka hogy random mondanak számokat. Ha azt hiszed hogy a számok mindenféle módon a kormányhoz köze van. Megértem miért nincs haverjaid és családod.
2021. júl. 2. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!