Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Úgy érzem,hogy szószerint ég...

Úgy érzem,hogy szószerint ég a lelkem.Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Sokszor szoktam ezt érezni.Leginkabb amikor egyedul leszek.Szószerint ezt érzem.Nagyon rossz érzés.Gyerekkoromban nem nyilváníthattam ki az érzéseimet sosem.Megtiltották.Így röviden.Olvasgattam a témában.Sztem ez ennek a következménye lehet.Pszichologus nelkul(nincs idom elmenni)mit tudok tenni egyénileg ezellen?Utalom,hogy akadályoz már a mindennapjaimban.

2021. jún. 7. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9 mi van anyáddal? Én ilyet sosem írtam, hogy még Einstein sem tudta bizonyítani. Einstein fő szakterülete a relativitáselmélet volt. Nem kereste Isten létezésének vagy nem létezésének bizonyítékát vagy cáfolatát. A relativitáselmélet pedig sem nem cáfolja, sem nem bizonyítja Isten létezését. Remélem ezt érted te meg az anyád is ;)
2021. jún. 7. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez me ezotéria vagy vallás kategória, nem kell offolni. Teljesen mindegy, hogy minek hívja, nyilván pszichiáter segítségre lenne szüksége,csak merni kell elmenni
2021. jún. 7. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
*nem
2021. jún. 7. 20:34
 14/17 A kérdező kommentje:
Baszki... 😄...Tok mindegy,hogy létezik e a lélek vagy sem, mert nem ez most a lényeg.Csak leírtam,hogy ezt érzem.A melkasom kornyeken.Amikor rosszul vagyok.Erre asszociálok.Így tudom átadni az érzést.Mintha égne a lelkem.
2021. jún. 7. 23:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Mi a lélek? Van bennünk valami, ami nem anyag. Egyszer egy iskolába bejött egy ellenőr, és vizsgáztatta a gyermekeket. Amikor azok a beszélgetés folyamán azt mondták, hogy az ember testből és lélekből áll, az ellenőr azt mondta: csak teste van az embernek, lélek nincs. Erre a tanár elkezdte kérdezgetni az egyik gyereket, akinek az édesanyja azelőtt két héttel halt meg, az édesanyja felől. A gyermek végül is sírva fakadt. Akkor azt kérdezte a tanító az ellenőrtől: Most ennek a gyermeknek mije fáj, hogy sír? Megvertem talán? Fáj a teste? Az ellenőrnek be kellett ismernie, hogy a lelke fáj. Nemcsak testi fájdalmaink vannak, hanem vannak lelki fájdalmaink is. A bánat, szomorúság, gyász, lelkiismeretfurdalás mind fájdalom. Ha megvágom az ujjamat, akkor a testem fáj, de ha csalódtam valakiben, vagy megbántottak, akkor a lelkem fáj. Ami fáj, az pedig van. Innen is tudjuk, hogy van lelkünk, mert néha fájni szokott. A lélek nem anyag, nem test, valami egészen más. Tulajdonsága a szeretet, a gyűlölet, a bánat, a reménység. Lehet ezt mérni kilóval, hosszmértékkel, űrmértékkel? Nem lehet. Mégis létezik.
2021. jún. 8. 17:26
 16/17 anonim ***** válasza:

bocs az offért kérdező csak becsatlakoztam a vitába a lélekről

Volt hogy én is éreztem hogy fizikailag fáj a szívem, amikor rossz passzban voltam. Valami hiányzik gondolom az életedből.

2021. jún. 8. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Menj el pszichiáterhez
2021. jún. 8. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!