Amikor ideges vagyok, bántani akarom magam?
A párkapcsolatomat illetően vannak múltbéli sérelmeim, amiket nagyon úgy néz ki, hogy nem tudtam még feldolgozni, és mindig, amikor szóba jönnek, nagyon ideges leszek. Ilyenkor erős belső feszültséget érzek, és bántani akarom magam. Arra gondolok, hogy kitörném a fogaimat, vagy eltörném a karomat, ezeket persze nem teszem meg, de ezek az első gondolataim, ha ennyire ideges leszek. Tinikoromban vagdostam magam, erre is szoktam gondolni, de ezt sem teszem meg.
Ütni szoktam magam, meg a hajamat tépni. Most például épp ettem, amikor ez történt, és elgörbítettem egy kanalat. (Aztán visszahajlítottam.) Utálom magam, amiért ennyire önpusztító vagyok, de nem tudom, mit tehetnék.
Más nem idegesít fel ennyire, csak ez az egy dolog. Egy ideje próbálom már feldolgozni, de szakembernél még nem voltam ezzel, mert csak ez tud kihozni ennyire a sodromból, és elég specifikusnak érzem.
Más mit csinál, amikor ilyen gondolatai vannak?
Mindenképp keress fel egy szakembert, ő biztos segítségedre lesz.
Gyógyulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!