Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depresszió esetén a gyógyszere...

Depresszió esetén a gyógyszerek hatásosak?

Figyelt kérdés
Őszintén nem hiszem hogy gyógyszer által valaki kigyógyul a depresszióból

2021. máj. 30. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Az agresszió (a latin agressio szóból, jelentése: támadás) energikus viselkedésforma, amely önmagában nem jelent semmi rosszat,

csakis negatív szándékkal célja másnak testi sérelmet vagy kárt okozni, pozitív szándékkal célratörés, alkotás, önmegvalósítás,

tehát pozitív, azaz jó cselekedet."

Tudtommal nem okoztam *testi sérelmet vagy kárt* és szimplán csak arra próbáltam rá világítani, hogy egy szakember véleménye milliárdszor többet ér mint valaki név és arc nélküli dobálózása a szavakkal, megoldásokkal. Ha nem így lenne, a GYK lenne az új központja mindennek.

2021. jún. 22. 07:19
 12/14 anonim ***** válasza:
(ja és segítek: az előző válaszban a beidézett szöveg pozitivitása a "célratörés")
2021. jún. 22. 07:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Na, törölték is azóta a kommented. Szuper!
2021. jún. 22. 07:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Még mindig senki sem sértegetett téged, te viszont másokat (engem) igen. Az egyetlen aki itt kiéli magát, az te vagy. Én azt javasotlam, hogy menj el egy szakemberhez, és próbáltam rávilágítani, miért NE egy ilyen oldalról próbálj megoldani igen is fontos dolgokat.

Szánalmas a hozzáállásod egy igencsak komoly témához...

2021. jún. 22. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!