Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem érdekel semmi?

Miért nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok. Nagyjából 1 éve úgy érzem, már semmi nem érdekel, régebben imádtam bulizni, edzeni, olvasni, nyelveket tanulni, utazni spontán a nagyvilágba, olyan igazi életvidám lány voltam, de most valahogy semmi nem okoz örömöt. Nincs kedvem semmihez, úgy érzem, mintha már mindent megtapasztaltam volna és már semmi nem vált ki belőlem izgatottságot. Nem találok hobbit sem, mert tényleg semmi nem érdekel. Más is érez így? Talán egyedül az érdekel, hogy találjak párt, hiányzik a szerelem és a közös programok az életemből, de őszintén most még ismerkedni sincs kedvem...

2021. máj. 30. 04:49
 1/6 anonim válasza:
100%
nekem is időről időre feljön ez az érzés kb félévente ,de csak 1-2 napra.24 vagyok amúgy.én úgy oldom meg hogy vagy szervezek valamit pl:kerti sütögetés.van olyan is hogy csak kapcsolok 1 et és eldöntöm hogy vidám leszek.képzelj el egy kapcsolót és "kapcsolj át"nekem működik.érdekes hogy amikor eljön nálam ez a kedvtelenség én is csak a párkapcsolatban látom csak az érdekességet az újat.vagy ha van elég pénzed keress fel vkit a szakmában ő biztos tud valamit erre.de nekem a kapcsoló bejött. amúgy az így jártam anyátókból szereztem az ötletet amikor barney beteg volt és mondta hogy ő nem beteg csak az orrán csordul túl a királyság,és ha neki szar kedve van akkor dobja és inkább király helyette :Dmekkora élet felfogás :D
2021. máj. 30. 06:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elég sűrűn előjön ez az érzés. Az én esetemben magától elmúlik, de a covid miatt ez most hosszabb ideje tart.

29/n

2021. máj. 30. 06:25
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Hajrá szabad írni
2021. máj. 30. 06:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy vagyok, semmi sem érdekel ezen a világon. Nem látok egy okot sem arra, hogy miért érné meg ezt az életet így leélni. Én már elég régóta ezt érzem, a kiüresedettség, a nagy semmi tényleg.

Nem tudom mi segíthetne ezen.

2021. máj. 30. 18:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy pajzsmirigy-alulműködésed van? Az is a depresszióhoz hasonló tüneteket okoz. Ha találsz egy igazi szerelmet, az mindent megold.
2021. jún. 1. 21:10
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 nem, épp ellenkezőleg, amilyen vékony vagyok, inkább túlműködésem lehetne, de amúgy nincs :D Amúgy időszakos ez a depizés. Mindig kell találnom valami izgi új dolgot, hogy lekössön.
2021. jún. 1. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!