Valami jó anyag indulatkezelésre? Nektek mi vált be?
Figyelt kérdés
Nagyon stresszes életszakaszban vagyok, gyakori feszültséggel és indulatokkal. Ez utóbbi érzés kezelésével kapcsolatban eddig nem sok hasznos dolgot találtam, a szokásos bulvármantra nagy része szerintem csak nálam sokkal higgadtabb vérmérsékletű embereknél működik (nekem még sosem sikerült a kialakult indulatot levezetnem azáltal, hogy elszámoltam 10-ig, vagy nyugis zenét raktam be, vagy hasonlók). Tudtok hasznos anyagot ebben a témában? Nektek mi vált be?2021. máj. 25. 22:07
2/10 anonim válasza:
A szokásos "nyugodj meg, lélegezz mélyeket, hallgass megnyugtató zenét" és társai nekem sem váltak be. Nálam három dolog működik: edzés, séta, kiírni magamból ezeket az érzéseket.
4/10 A kérdező kommentje:
#3 általánosságban segít, na de nem ugorhatok el rögtön sportolni, ha épp felcseszték az agyam
2021. máj. 25. 22:27
5/10 anonim válasza:
2# vagyok. Milyen szintű nálad ez a felcseszték az agyamat és mit tudja kiváltani? Az óriási adag indulat mellett elkezdesz ordítani/ütni vagy csak gondolsz rá?
6/10 anonim válasza:
Most nem tudom, mi a baj a boxzsákkal. Tök komolyan írtam. Ha nekem lenne rá hely a lakásban, tuti lenne egy.
Persze értem, hogy nem viheted magaddal mindenhova.
7/10 A kérdező kommentje:
én felpontoztam a boxzsákot
2021. máj. 25. 22:32
9/10 A kérdező kommentje:
#5 általában csak gondolok rá, mert nem szeretnék sem a tárgyakban/magamban kárt okozni, sem másokban félelmet kelteni
2021. máj. 25. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!