Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit lehet azokkal az emberekke...

Mit lehet azokkal az emberekkel kezdeni akik vallásfanatikusok és oltásellenesek? Bill Gates és stb.

Figyelt kérdés
Én spirituálisnak, de inkább agnosztikusnak tartom magam, nem gyakorlok vallást, de kikészít amit a facebookon látok, ha valaki tudna privátba írni akit érdekel ez a téma vagy hasonló cipőben van mint én, hogy megtaláljuk egymást...sajnos már nagyon sok helyen lebirkáznak, levakoznak a fanatikusok (persze üzenetben kedvesek) majd posztolgatnak tovább, tapasztaltatok ti is ilyet?

2021. máj. 25. 20:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez a covid járvány most igazából megmutatta hogy kinek mennyire logikus a gondolkodása vagy milyen saját álomvilágban él amiről nem szeretné hogy bármilyen módon sérüljön.
2021. máj. 26. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha emberek képesek 5000 forintért ölni, akkor ebből a patkányból miért nézzem ki, hogy jót akar? Lassan már ott tartunk, s tekintünk rá, mint valami istenre. Kérdező, gratulálok, hogy beoltottad magad, de értsd meg azt is, ha valaki nem akarja magát. Nyugodt lehetsz, ha ez az egész olyan komoly lenne, mint ahogy beállítják, én lettem volna az elsők között, aki beoltatta volna magát. De mi a valóság? Erre jöjj rá magad.
2021. jún. 8. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!